#tallpersonproblems - How to Slam Dunk the Basketball Question

#tallpersonproblems - Hur du slänger basketfrågan

"Hur är vädret där uppe?"

”Speler du basket?”

"Du är lång! Varför är du så lång!”

”Hur lång är du? Är dina föräldrar ett par giraffer?”

"Satsa på att du kan se mitt hus där uppe!"

”Du borde spela basket! Basketboll. Basket?”

Dag efter dag måste folk fråga det. Den där fruktansvärda frågan...Det går inte att undvika – små studsande huvuden tittar upp på mig vart jag än går och undrar. Och jag menar, vad förväntar de sig att jag ska säga? "Det är faktiskt jag, Lebron - och det här är min förklädnad," eller "Ja, jag ville faktiskt bli lika lång som min andravåningslägenhet, så jag skulle inte behöva ta trappan för att komma upp dit. B-boll är en lycklig biprodukt", eller jag kan välja att svara hårt med ett "Ja men mitt minigolfspel går ganska dåligt, har du några tips?"

Folk ser en lång person och eftersom vi är annorlunda än dem, tror vi att det finns en magisk sak vi gjorde för att vara så lång.

Vädret här uppe, som jag skulle beskriva det, är alltid detsamma. Folk ser en lång person och eftersom vi är annorlunda än dem, tror vi att det finns något magiskt vi gjorde för att vara så långa. Eller att vi måste vara basketspelare, och att när som helst spenderas på att inte dribbla eller göra frikast är någon form av löjlig skam som våra själviska jättehjärtan berövar inbitna NBA-fans. Jag vet aldrig riktigt vad jag ska säga – men jag har hittat ett förslag som hjälper till att göra banan lite lättare.

Ha lite kul med ditt svar och var kreativ.

När en främling börjar slänga ur sig dessa frågor har jag lärt mig att tålamod är det bästa verktyget att ha i vår långa hjullåda. Ha lite kul med ditt svar och var kreativ. Att ge människor en liten överraskning fungerar för att lösa upp den där konstiga typen av spänning du känner genom att bli kontaktad. När du får ett "spelar du basket?" prova ett "japp - men jag gör andra saker också!" eller ett "Jag är mer av en bowlare."

Om du blir träffad av den slutliga upplägget till basketfrågan och du får "varför är du så lång!" statement-som-en-fråga som en uppföljning får du mer utrymme att arbeta med. Försök att slänga lite humor i det och bli lite dum. Om du får uppmärksamhet i mataffären, svara med "Jag åt alla mina grönsaker när jag växte upp." Eller om det är ett litet barn, skjut deras föräldrar ett leende och svara med "Om du vill vara lång som jag, här är hemligheten: Jag lyssnade på mina föräldrar" - du får vanligtvis en blinkning från en förälder, och barnets ansiktet är ovärderligt.

Det är inget fel med att vara en lång person som spelar basket.

Observera att i fel situation kan dessa svar få dig i problem – vi tar inget ansvar för konsekvenserna om de används. Dessutom är det inget fel med att vara en lång person som spelar basket – det är det bästa roliga du kan hitta på sommaren, och varför inte ge spelet en liten fördel. Om dessa inte hjälper dig och gör din basketfråga lite enklare, kom ihåg denna slam dunk av ett svar på den höga frågan: "Wow! Du borde spela basket – hur blev du så lång?!” Prova dessa två magiska ord. "Miracle Grow."

Kolla in vår kommande Kickstarter för fantastiska erbjudanden på våra nya stilar! 

Tillbaka till blogg