Brian Lee tall boyfriend and short girlfriend

Navas Tall Men's Valentines: Att vara lång och ridderlig

Teamet på Navas önskar dig en glad alla hjärtans dag!

Vi ställde några stora frågor till Navas Influencers om alla hjärtans dag. Här är vad de hade att säga:

 

BRIAN LEE: 6'2" 

Crossfit-tävlande

Tall boyfriend Brian Lee in tall tees with girlfriend

Vad är några sätt på vilka att vara lång hjälper dig att vara ridderlig?

Jag kan stå framför henne under soliga dagar och vara en mänsklig skuggförsörjare.

Beskriv en idealisk alla hjärtans dag

En trevlig allt-du-kan-äta-måltid följt av obegränsad glass och bubbelte!

Vad skulle ditt alla hjärtans dag-kort läsa?

Tack för att du står ut med mina sken och spelar tv-spel med mig.

Vilken är din favorit alla hjärtans måltid eller cocktail?

Sushi i astronomiska mängder!

Brian har på sig den stora  Crowe Tencel-tröjan.

Brians instagram är @CROSSFITAZN

 

IBRAHIM APPIAH: 6'6"

Fotograf och NFL Kanada-ambassadör

Ibrahim Appiah tall boyfriend with short girlfriend in mens tall hoodie by Navas Lab
Vad är några sätt på vilka att vara lång hjälper dig att vara ridderlig?

Eftersom du är lång ser du upp till dig så det gör att du automatiskt känner ett behov av att alltid vara ridderlig med alla.

Beskriv en idealisk alla hjärtans dag

Jag är en enkel person, en perfekt alla hjärtans dag kan vara allt från att äta en god måltid hemma till att vandra berget Everest ;) så länge du tillbringar den med din speciella någon.

Vad skulle ditt alla hjärtans dag-kort läsa?

Tack för att du är du - jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Vilken är din favorit alla hjärtans måltid eller cocktail?

Jag skulle säga sushi eftersom det är ett konstverk.

Ibrahim bär XLT  Vasquez långärmad hoodie.

Ibrahims instagram är @IBSAPPIAH

 

JOSHUA JACKAI: 6'0"

Navas Social Media Guru

Joshua Jackai in mens tall hoodie by Navas Lab with girlfriend
Vad är några sätt på vilka att vara lång hjälper dig att vara ridderlig?

Jag har funnit att den bästa fördelen med att vara lång på Alla hjärtans dag handlar om att ta romantiska fotografier. Min flickvän är en fotoholic, speciellt på alla hjärtans dag. Selfies i synnerhet, så jag tar många av våra selfies för att få en vinkel som hon gillar.

Beskriv en idealisk alla hjärtans dag

1. En idealisk alla hjärtans dag för mig är en där jag gör något lite annorlunda än året innan. När det nu närmar sig vår tredje Alla hjärtans dag, det första året, gjorde jag en fin restaurang, klädde ut mig, gav blommor, choklad och ett hjärtfiltkort.

2. Den andra alla hjärtans dag överraskade jag min flickvän med en hemlagad måltid, blommor, ljus, ett kort, nallebjörn med ett halsband på nallen som liknade vårt engagemang, tillsammans med hennes favoritchoklad.

3. I år är jag lite förbryllad. Min flickvän kommer att tillbringa natten för första gången på en Alla hjärtans dag i år. Så jag planerar att göra en trevlig middagsdejt på Granville Island, ge henne ett hjärtfiltkort och eventuellt ge henne en present på morgonen. Den enda verkliga skillnaden i år kommer att vara att vi spenderar natten tillsammans, men när min flickvän börjar investera, kommer gåvan i år att vara pengar att lägga till henne för att investera i några långsiktiga aktier.

Vad skulle ditt alla hjärtans dag-kort stå på?

Mitt alla hjärtans dag-kort är alltid improviserat utifrån vad jag känner för stunden. Den innehåller vanligtvis lite tacksamhet, ett skämt och mina ambitioner för vår framtid.Jag kommer att vara säker på att låta min flickvän veta exakt hur tacksam jag är för att ha henne i mitt liv, och tacka henne för det enorma tålamod, konsekvens, bidrag och villkorslösa kärlek hon ger mig. Jag kommer också att vara säker på att tala in framtid jag ser med min partner, vilket är en livstid av tillväxt, personlig, känslomässig och yrkesmässig tillväxt, engagemang och villkorslös kärlek.

Vilken är din favorit alla hjärtans måltid eller cocktail?

1. Förra året, eftersom jag knappt lagar mat, utmanade jag mig själv. Jag gjorde en rib eye steak, grillade lite sparris och slängde i lite lasagne som en ovanlig twist eftersom det är min flickvänners favorit. I år kanske jag lagar frukost också, men jag kan också låta min flickvän laga mat eftersom jag försöker påverka henne att laga mer.

2. Min idealiska frukost består av ägg, kalkonbacon och/eller korv, blåbärsvåfflor eller pannkakor och en smoothie blandad med earl grey te, frukt, vitamin B12, vitamin D och lite honung.

Joshua har på sig den stora  Vasquez Microstripe Long Stripe Hoodie.

Joshuas instagram är @JOSHUAJACKAI

.
Tillbaka till blogg