Tall guy Jon Duff wearing mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Jon Duff, biomedicinsk ingenjör och friluftsentusiast

Berätta om dig själv med 200 ord.

Jag är en 27-åring som för närvarande bor i Madison WI. Jag är en klättrare, mountainbikecyklist, hemmabryggare och mest av allt - en älskare av friluftsliv. Jag arbetar som biomedicinsk ingenjör på ett medicintekniskt företag. Jag är mest känd för att vara lång, aldrig följa ett recept och hitta på absurda utmaningar för mig själv.

Hur lång är du?

6'6"

Hur har det påverkat ditt liv att vara lång? 

Den största utmaningen med att vara lång är att passa in i en värld utformad för medelhöjd. Från att åka i flygplan till att köpa en cykel, ingenting verkar passa lätt.


Vad gör du och varför gör du det?

Jag är en klättrare för att jag älskar problemlösning. Den fysiska utmaningen att klättra åtföljs av en mental utmaning att komma på hur man tar sig upp på väggen. Eftersom jag är en onormal höjd måste jag vanligtvis komma på ett unikt sätt att slutföra varje klättring. Jag är medicintekniker av en liknande anledning. Jag tycker om att skapa enheter som kommer att göra läkare mer effektiva och patientresultat mer framgångsrika.

Jon Duff Bouldering in Zod men's long board shorts by Navas Lab Apparel

Vilka är dina långsiktiga mål och varför är de viktiga för dig?

Mitt långsiktiga mål har alltid varit att spendera mer tid utomhus. Jag tror att det är viktigt att utforska nya platser och prova nya saker för att utöka det liv jag har.


Vad är en stor händelse du har på gång och varför är den viktig?

Jag har en årlig klätterresa till Chattanooga, Tennessee med ett gäng vänner som kommer upp i vinter. I år är det sjätte årliga och det representerar alltid finalen av min utomhusklättring för året, samt en mätare för hur mycket jag har förbättrats från föregående år. Det här året är lite annorlunda på grund av covid-19, men jag ser fortfarande fram emot det.


Vad betyder 'Inte illa för en människa' för dig?

För mig är det en uppmaning att alltid bli bättre. Jag strävar alltid efter att vara bättre än mitt tidigare jag. Människor utvecklas alltid, bygger större och gör mer. Not Bad är ett bra sätt att säga "kan du göra mer?" och driver dig till din fulla potential.

 

Jon Duff carrying canoe in mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Har du en favoritprodukt från Navas och varför?

The shorts! De är bekväma, funktionella för alla tillfällen och de ser bra ut.


Vad är din favoritfördel med att vara lång?

Det finns en ganska tydlig fördel med att klättra. Det finns ofta tillfällen jag kan nå ett tag som ingen annan kan.

 

Hur kan vi ta reda på mer om dig? (webbplats, IG, FB, IMDB etc.) 

https://www.instagram.com/jon.duff68/

 

Tillbaka till blogg