Michael Jonsson in mens tall tees by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Michael Jonsson, Life’s Generalist

Välkommen till den första Navas-profilen. Det här är ett experiment. Vi ville ge en inblick i människorna som har deltagit i Navas varumärke på något sätt. Grundformatet är: alla får samma fyra frågor och ingen tidsbegränsning. Det är en öppen bok :) 

Så för Navas Profil #1 låt oss presentera Michael Bjornsson, en Vancouver-baserad skådespelare och förälder som nyligen var fantastiskt med i en Navas-fotografering där han fick utforska sin kärlek till återvinning.

Berätta om dig själv med <200 ord

Jag är en nyfiken person som försöker förbättra mig själv genom att lära mig nya saker. Jag sysslar med många konstnärliga och pedagogiska ansträngningar för att lära mig om varje aspekt av livet är min glädje. Detta gäller också för att lära sig om människor och ta reda på vad som får dem att ticka. Om du var tvungen att sammanfatta mig - jag är "livets generalist"...och varför jag blev skådespelare.

Med ett par viktiga undantag (skådespeleriet och det tekniska utrymmet), har mina intressen och prestationer alltid hoppat runt. Var har jag landat? Far till en stark flicka och en respektfull pojke; en skådespelare i Vancouvers tv- och filmindustri i över 20 år; en kandidatexamen i företagsekonomi från Simon Fraser University och en Masters of Digital Media-mottagare från Center of Digital Media (UBC och SFU); ägaren till en app som hjälper skådespelaren att memorera rader (skådespelarens rader); en Ironman finisher; och en helgkrigare inom mountainbike, snöskoter, snowboard, skidåkning, trailrunning, biljard, dykning, gitarrspel etc. Just nu är jag tillbaka förälskad i kampsport - jobbar mig mot ett svart bälte i Shotokan Karate. KIYYYAAAAA!

Hur lång är du?

6'5" (knappt 196 cm)

Hur har det påverkat ditt liv att vara lång?

Jag älskar att hjälpa människor att lägga undan saker på svåråtkomliga platser och hur andra tänker två gånger innan de bråkar med mig. Jag skulle aldrig INTE vilja vara lång, men det finns några nedgångar också. Jag får ont i knäna på ställen som andra tycker är rymliga och alla trodde alltid att jag var äldre när jag var barn (jag fick höra några gånger vid 11 års ålder att jag var för gammal för att bli trick or treating :( ). MEN... Det som VERKLIGEN kommer in under en lång persons hud är hur kläderna aldrig passar ordentligt. XXL betyder större horisontellt och aldrig vertikalt. Jag behöver manschetter för att täcka mina handleder och bålar som går förbi mitt bälte utan att det ser ut som om jag är 60 kg överviktig. Tack för att du insåg det Navas Lab!

Vad gör du och varför gör du det på det svåra sättet? 

Tillväxt kommer från utmaning. När du vill bli bättre på något du älskar, välj den hårda vägen. Skådespeleri, teknik och kampsport – jag väljer den hårda vägen. Den hårda vägen gör dig bättre i längden. Hackkulturen är för dominerande och förstör talang. Om du bara vill klara dig, hacka iväg, om du vill bli respekterad... den hårda vägen är det enda sättet.

Vilka är dina långsiktiga mål?

Var i en trygg position med familj och hem samtidigt som du kan hjälpa andra. Att fortsätta lära sig.

Vad har du på gång?

Du kan fånga mig på nästa säsong av Loudermilk i en rolig roll och på en långfilm som den stora skurken som heter Lady Death (inte den fullständiga riktiga titeln ;p - det är en hemlighet!)

Hur kan vi ta reda på mer om dig?

Tillbaka till blogg