Daniel Jansen Van Doorn in mens tall size hoodie by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Daniel Jansen Van Doorn, olympisk volleybollspelare

Träffa en av våra Navas-ambassadörer!

Daniel Jansen Van Doorn är en olympisk volleybollspelare som står högt för ärlighet, integritet, positivitet.

Berätta om dig själv med <200 ord

Jag är volleybollspelare för det kanadensiska nationella volleybollslaget. Jag har spelat volleyboll på hög nivå de senaste 12 åren och har haft turen att få åka till 2 världscuper, 1 världsmästerskap, 1 olympiska spel, och vi har också kvalificerat oss för 2020 års Tokyo-spel! På min fritid älskar jag att vara ute i naturen, laga mat, läsa eller leka med min Aussie Shepherd-valp som heter Sheriff! För närvarande bor jag i Belgien där jag spelar professionell volleyboll under vintermånaderna.

Hur lång är du?

Jag är 6'8" (203 cm)

Hur har det påverkat ditt liv att vara lång? Vilken är en av dina största utmaningar?

Att vara lång är bra för volleyboll och konserter, och det är ungefär det. Mina största utmaningar är att passa in i flygplan, dörrar, sängar och att hitta kläder. Jag har vant mig vid det genom åren, men att hitta företag som Navas Lab för att hjälpa till att lindra besvärligheten med mindre kläder är en gudagåva!

Vad gör du och varför gör du det på det svåra sättet?

Jag är en volleybollspelare. Jag har lärt mig att jag förbättras mer under de svåra tiderna, så jag försöker omfamna dem och slipa igenom dem för att bli bättre!

Daniel Jansen Van Doorn in black tall hoodie by Navas Lab Apparel
Vilka är dina långsiktiga mål?

Jag måste göra listan för de kommande OS i Tokyo, sedan vill jag hjälpa Kanada att ta en medalj!

Vad har du på gång?

Vi har den belgiska cupfinalen den 16 februari, sedan det belgiska volleybollslutspelet. Då är min säsong över och jag kommer tillbaka till Kanada där vi har Volleyball Nations League under juni, och sedan OS i Tokyo 2020 i slutet av juli!

Vad betyder "Inte illa för en människa" för dig?

"Inte illa för en människa" påminner mig om hur mycket skada människor orsakar och har orsakat jorden, men också hur stöd till ett företag som Navas Lab är ett sätt att mildra vår miljöpåverkan.

Daniel Jansen Van Doorn in mens tall hoody by Navas Lab Apparel
Har du en favoritprodukt från Navas och varför?

Jag älskar min Vasquez Hoodie. Jag kan bära den under ett träningspass, runt staden, hemma eller var som helst. Det är en perfekt balans mellan att se skarp ut och känna sig bekväm.

Vilken är din favoritmåltid för att hålla dig mätt?

Jag älskar burrito-skålar. Här är ett vegetariskt recept som jag använder  https://app.mealime.com/#!/meals/28556392

Hur kan vi ta reda på mer om dig?

@daniel_jvd Twitter Instagram

Tillbaka till blogg