Tall guy Brian Prince wearing mens tall shirt by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Brian Prince, skådespelare, artist och idrottare

Träffa en av våra Navas-ambassadörer!

Brian Prince står högt för ärligt levande, modigt agerande, sårbar kommunikation.

Berätta om dig själv med <200 ord

Jag är inte säker på hur jag ska beskriva mig själv annat än att vara en kreativ berättare och en alternativ atlet. Jag har tillbringat större delen av mitt liv med att rita bilder av karaktärer i mitt huvud och genom att bara följa de goda vibbarna för att göra det, hittade jag på något sätt berättarillustration som min huvudsakliga uppgift. Efter mina tonåringar hade jag en fruktansvärd koordination, men eftersom jag ville behärska mina egna rörelser hittade jag Parkour. Folk sa att det inte var för mig på grund av min längd, men 11 år senare är det inte bara min favoritaktivitet, det har gett mig arbete, gemenskap och en livstid av upplevelser.

Som en pigg jätte och kommer upp i Atlanta, GA under samma tid som filmindustrin, fann jag mig lyckligtvis att hitta ett arbete som stuntartist för film och tv. Jag har haft möjlighet att medverka i produktioner som The Walking Dead och Black Panther. 2016 hade jag en livsförändrande audition som fick mig att spela i 2018 års film "The Predator" där jag spelade "The Predator" själv. Ärligt talat har jag ingen aning om vad jag gör. Jag följer bara den känslan jag får när något väcker glädje. Jag rekommenderar det inte nödvändigtvis för alla men det har fungerat ganska bra för mig hittills.

Hur lång är du?

6' 10" (208 cm)


Hur har det att vara lång påverkat ditt liv? Vilken är en av dina största utmaningar?

Ett ord, förväntan. Folk älskar att titta på mig och inom 5 sekunder bestämma vem jag ska vara, och de har vanligtvis fel. Jag har ägnat hela mitt liv åt att oavsiktligt göra människor besvikna när de får reda på att jag inte är någon NBA-stjärna. Jag tror att det ledde till att jag bara strävade efter saker som jag brinner för för att bevisa att jag inte behöver ha någon form som tvingats på mig. Jag förväntade mig inte att mina passioner skulle gå någonstans men nu när de har gjort det vill jag inget hellre än att visa andra att om de har privilegierna behöver de inte låta samhället diktera hur de måste leva sina liv. Enligt min åsikt är vi skyldiga dem som inte har något annat val att leva våra bästa liv om möjligt... Jag älskar också att hjälpa till att få matvaror från den höga hyllan för människor som inte kan nå dem. Det är ärligt talat ett av mina favoritögonblick.

Vad gör du och varför gör du det på det svåra sättet?

Jag löser problem framför mig; oavsett om det är en berättelse, ett konstverk, en parkourutmaning, att söka jobbet jag vill ha eller flytta till en ny stad. Jag gillar inte nödvändigtvis att glorifiera svårigheter, för om något kan göras enkelt tycker jag att det borde vara det, men baserat på erfarenhet är inget som är värt att uppnå lätt. Det verkar som att många människor är övertygade om att om något är svårt är det inte värt att arbeta mot, men jag vill inspirera andra att inte bara förvänta sig hårt arbete utan att omfamna det som en universell konstant.

 Brian Prince bouldering in mens tall tee by Navas Lab Apparel
Vilka är dina långsiktiga mål?

Det enda långsiktiga målet jag har är att avsluta den grafiska romanen jag skriver och illustrerar. Det är ett projekt som jag har arbetat med sedan college och nu när jag har stöd från ett förlag är jag tacksam över säg att det är det huvudsakliga arbetet jag designar mina dagar kring

Inte säker på om det räknas som ett mål, men jag fokuserar mycket på detta år på att få mer tid för en partnerrelation. Jag har en historia av att lägga kärlek åt sidan för kreativt arbete, men nu när jag har lite tid att sakta ner skulle jag vilja hitta en kvalitetsperson med liknande värderingar att dela den tiden med.

I övrigt tror jag inte längre på att sätta upp långsiktiga mål. Jag försöker istället etablera dagliga/veckovisa system som skapar konsekventa vanor (morgonrutin, ritning, livsadmin, träning, fritid, etc...). Jag brukade sätta upp många långsiktiga mål, men jag märkte att jag vissnade och kände mig överväldigad av åtagandet eller så blev jag så inställd på det ursprungliga målet att jag skulle missa möjligheter att byta när något började förändras organiskt till ett version som kanske är bättre för mig. Som att studera målning bara för att inse din kärlek till poesi eller till och med ekonomi. Många av de möjligheter jag har haft var på grund av detta och jag försöker vara mer medveten om det nu för tiden.

Vad har du på gång?

Bortsett från min grafiska roman som ska publiceras 2022, kommer jag att spela en varelse via motion capture i pilotavsnittet av "Lovecraft Country" på HBO. Blev sugen på att se hur det blev.

Vad betyder 'Inte illa för en människa' för dig?

När jag hörde detta första gången tog jag det som en slags optimistisk sarkasm. Som en fantasikrigare som precis besegrade ett monster. Ett monster som inte trodde att det kunde erövras av en "ynklig människa". Jag tror att människor ofta underskattas, och inte ens av monster utan av människorna själva. Vi är övertygade om att vi är svaga, enkla och okreativa. Men efter att ha gjort parkour i över ett decennium har jag inte bara träffat några övernaturliga människor på gränsen, jag strävar efter att bli det. Vid 6'10", 220lbs När jag bläddrar genom luften bryter det ibland människors idéer om vad som är möjligt. Jag vill att människor (särskilt barn) ska veta att vi kan så mycket mer än vi ofta antar.

Har du en favoritprodukt från Navas och varför?

Min nuvarande favoritprodukt från Navas är Crowe Tencel Tall T-Shirt. Jag älskar känslan av en T-shirt som inte bara är bekväm utan också ser bra ut. Som lång kille är jag van vid att skjortor ser för korta ut jämfört med mina gigantiska ben men den här skjortan är perfekt. Den har fått en del komplimanger också. Jag planerar definitivt att skaffa fler av dessa när vädret blir varmt. Jag har också  Mac Long Sleeve Crew som har ett förvånansvärt rikt tyg och bra ärmlängd.

Vilken är din favoritmåltid för att hålla dig mätt?

Jag ska vara ärlig, jag tillbringar inte mycket tid i köket. Detta har lett till några dåliga ekonomiska matvanor tidigare, men nuförtiden har jag hittat enkla sätt att äta mer hemma samtidigt som jag håller det så hälsosamt och billigt jag kan. Min frukost är HUEL. En enkel växtbaserad shake som har allt protein och vitaminer/mineraler jag behöver. Min favoritmåltid att förbereda är en enkel skål med nudlar med spenat (eller andra grönsaker), kycklingkorv (eller annat protein) och kimchi. Min favoritdel är att lägga de varma nudlarna och köttet på den kalla spenaten och se hur allt sjunker ihop medan spenaten tillagas i skålen.

Tall guy food from Brian Prince
Hur kan vi ta reda på mer om dig?

Webbplats:  thebaprince.com
Parkour IG: @Talltrainings
Art IG: @Thebaprince
Twitter: @Thebaprince 
IMDB

.
Tillbaka till blogg