Austin Hendrickson reading in Navas Lab Apparel tall tee

Navas Tall Man Profile: Austin Hendrickson, fitnessentusiast

Träffa en av våra Navas-ambassadörer!

Austin Hendrickson står högt för compassion, positivitet och genuinhet!

 Berätta om dig själv med <200 ord 

Jag heter Austin och jag är en skapare av fitness- och hälsoinnehåll. Jag delar min passion för hälsa och fitness dagligen på plattformar som Instagram, YouTube och Tik Tok och har fått ett betydande antal följare under de senaste åren (30k+ instagram, 45k+ Youtube, 62k+ Tik Tok). Jag jobbar också som fitnesscoach för Orangetheory Fitness vilket hjälper mig att ta min träning och kunskap till en praktisk miljö (och får mig bort från allt videoredigeringsarbete jag gör)!

Hur lång är du?

6'8" eller 203 cm

Hur har det att vara lång påverkat ditt liv? Vilken är en av dina största utmaningar/lösningar?

Att vara lång är fantastiskt! Det ger dig en genetisk fördel gentemot många och det har gjort underverk för att hjälpa mig att bygga upp självförtroende! Att hitta rätt passande kläder var dock alltid en kamp, ​​och jag är glad att företag som Navas tillhandahåller lösningen på det problemet!

Austin Hendrickson training in Navas Lab Apparel tall guy tee
Vad gör du och varför gör du det på det svåra sättet?

Som YouTuber är mitt uppdrag att dela min passion för hälsa och fitness till världen genom att skapa innehåll på YouTube, Instagram och Tik Tok. Även om det kan vara lätt att bara göra det i form av personlig träning, tror jag att världen behöver höra vad jag har att säga. Och hur tufft det kan vara att skapa engagerande innehåll för andra, den utbredda räckvidden som dina ord kan ha gör det alltid värt det!

Vilka är dina långsiktiga mål?

Mitt största långsiktiga mål är att ha en framgångsrik Video OTT-plattform för dagliga träningspass samt få YouTubes silverspelningsknapp (uppnås med 100 000 prenumeranter)

Vad har du på gång?

Från och med nu kommer jag att fortsätta bygga min träningsplattform online, HIIT+ i form av specifika träningsprogram och planer som kommer att implementeras under de närmaste månaderna!

Vad betyder "Inte illa för en människa" för dig?

Människor är till sin natur felaktiga och under hela sin resa finns det många misstag att göra... men den söta framgången som kommer från försök och misstag och att lära sig av misstag och slutligen nå dina mål, det är vad "Inte illa för en Human" handlar om!

Har du en favoritprodukt från Navas och varför?

Jag älskar Crowe microstripe-tröjan och Vasquez-hoodien. Men jag ÄLSKAR verkligen Hawkins hoodie... den bästa passande och bekvämaste hoodien någonsin.Jag bär den nästan varje dag!

Austin Hendrickson in the the Navas Lab tall hoodie in blue for tall guys
Vilken är din favoritmåltid för att hålla dig mätt?

Min favoritmåltid är alltid en blandning av någon sorts bönrätt med potatis, lök, vitlök och gröna grönsaker! Jag äter det varje dag!

Hur kan vi få reda på mer om dig?

Mitt varumärke är Training Tall, där mitt mål är att hjälpa alla att ta sin kondition och hälsa "över genomsnittet", även om du är "kort"! Du kan hitta mig:

@trainingtall
träningstallnät
HIIT+
.
Tillbaka till blogg