The Navas Lab Apparel tall mens hoodie worn by tall guy Alex Kopacz

Navas Tall Man Profile: Alex Kopacz, Olympian Bobsleigh

Träffa en av våra Navas-ambassadörer!

Alex Kopacz står högt för jjustice, rättvisa och integritet!

Berätta om dig själv med <200 ord

Jag är en första generationens polska invandrare som har levt ett liv med att agera på alla möjligheter som mina föräldrar kunde ge från ett fantastiskt land som Kanada. Jag jobbar hårt och är hyperfokuserad på mål som jag brinner för.

Jag växte upp med att spela fiol, piano, gitarr och till och med trumpet på gymnasiet. Jag gillar att sjunga, jag älskar att dansa och jag är en hård konkurrent i allt jag gör. Mina favoritflykter är videospel som The Witcher, filmer, böcker och utomhus. Jag har en examen i maskinteknik och en huvudämne i fysik. Jag håller på med ett certifikat i affärer med Smith School i Queens.

Jag blev olympisk mästare 2018 i 2-mannabobsläde från att jag bara startade fyra år tidigare, allt på grund av att jag återintroducerades till friidrott med ett, "tänk om jag har mer i tanken?" attityd. Under den 4-årsperioden flyttade jag till ett nytt land, lärde mig tyska, kämpade som fan genom skador, tränade 2x per dag 6 dagar i veckan på en militärbas i Alperna. Jag blev en familjemedlem till det trevliga tyska folket som stöttade mig och hjälpte till att inspirera en nation.

Den senaste tiden har jag njutit av att tala inför publik och fokusera min energi på entreprenörskap.

Hur lång är du?

6'4"

Hur har det påverkat ditt liv att vara lång?

Jag har hanterat mycket smärta i knä och ben när jag växte upp. Jag har Osgoode schlaters. Jag har problem med att hitta skor. Dessutom tillräckligt långa skjortor som inte var feta i mitten, eller byxor som inte hade någon längd alls.

Du vänjer dig vid att vara begränsad i valmöjligheter när du handlar. Du vänjer dig vid att sitta i trånga utrymmen i bilar, flygplan etc. Du vänjer dig vid att prata tyst för att inte skrämma folk och du ber mycket om ursäkt. Men det mest irriterande är att jag måste undvika folk i folkmassor eller på gator, annars ser jag ut som en skitstövel som stöter på folk. FLYTTA FÖR STORA FORDON MÄNNISKOR!!

Annars har det varit fantastiskt, bra för sport och tjejer haha!

The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Alex Kopacz
Vad är en av dina största utmaningar/lösningar?

Inför OS var jag tvungen att lösa hur jag skulle träna runt mitt förlamande knä och ryggsmärta från att vara en lång kille som lyfter. Jag lekte med hällyft, plankor, brädor, hängslen. I slutändan vad som helst som skulle ställa mig i en upprätt knäböj eftersom jag inte kunde naturligt.

Vad gör du och varför gör du det på det svåra sättet?

Jag löser problem. Jag hittar lösningar genom att förstå grundfrågan och sedan tillämpa min gränslösa kreativitet. Jag tror inte på det enkla eller svåra sättet, men jag tror att det finns ett rätt sätt eller ett mer effektivt sätt. Att göra något själv är den mest givande upplevelsen, särskilt när du har rätt eller lyckas.

Vilka är dina långsiktiga mål?

Jag ska vara en multi-business-ägare och ser fram emot att en dag kunna lösa större samhällsproblem.

Vad har du på gång?

Mycket markarbete på personlig utveckling och rehab från skador.

Har du en favoritprodukt från Navas och varför?

Än så länge njuter jag av dem alla främst för att de faktiskt passar bra. Jag har så svårt att hitta bra passande kläder som jag blir sugen på att bära. Jag har den Hawkins hoodie i en svart XLT.

Vilken är din favoritmåltid för att hålla dig mätt?

Allt med mycket protein Låg tid, nötter/yoghurt, mycket tid  som biff och grönsaker :)

Hur kan vi ta reda på mer om dig?

Alexkopacz.ca 

Instagram

Twitter

 
.
Tillbaka till blogg