The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Aaron Winstone

Navas Tall Man Profile: Aaron Winstone, brandman under utbildning

Berätta om dig själv med <200 ord

Jag är född och uppvuxen på Vancouver Island, men har bott i Vancouver de senaste 10 åren. Jag växte upp med många sporter, innan jag till slut bestämde mig för att min längd och mina förmågor passade bäst för volleyboll, både inomhus och på stranden. Jag avslutade universitetet med en kandidatexamen i psykologi från UBC. Sedan dess har jag arbetat i restaurangbranschen, där jag för närvarande hjälper till att leda en fantastisk besättning och shuckar en massa ostron. Jag har en passion för naturen och inkluderar cykling, vandring, camping, fiske, surfing och snowboard som mina hobbyer. Jag tycker också om att resa med min flickvän, när ekonomin tillåter. Jag tycker om att tänka igenom saker och ting och kommer ofta att fördjupa mig i ett ämne tills jag känner att jag förstår det ordentligt.

Hur lång är du?

6'7"

Hur har det påverkat ditt dagliga liv?

Jag får många frågor om hur lång jag är och om jag spelar basket. Och jag har lärt mig (den hårda vägen) att hålla utkik efter lågt hängande dörrar och överliggande hinder. Flygresor och nöjesparker är alltid en utmaning, men den svåraste aspekten av att vara lång är att hitta kläder som passar och ser snygga ut. Du lär dig att omfamna den upprullade ärmlooken och acceptera en flexibel budget när du handlar byxor, eftersom passformen blir viktigare än priset. På det hela taget älskar jag att vara lång, och företag som Navas hjälper till på klädfronten.

Aaron Winstone Fly Fishing tall manVad gör du och varför gör du det på det svåra sättet?

Jag tror att ju hårdare du arbetar för något, desto mer uppskattar du det när du har uppnått dina mål. Om du också kan njuta av processen kommer du att bli gladare och tillämpa dig mer effektivt. Det är därför jag maler mina kaffebönor för hand, går på vandring, fotar och framkallar bilder på film och flugfiskar steelhead med hembundna flugor. Jag tror också att det är viktigt att sakta ner saker då och då, eftersom våra liv fortsätter att bli jobbigare och mer komplicerade.

Långsiktiga mål

Jag hoppas få en stabil karriär som jag brinner för, som kommer att ge mig balansen mellan arbetslivet och ekonomisk stabilitet för att njuta av livet och ge tillbaka till samhället.

Kortsiktiga mål/händelser/händelser

Just nu gör jag en ny karriär. Jag är i ansökningsprocessen med Vancouver Fire and Rescue Services. Med tur kommer jag att bli inbjuden till en intervju under det nya året. Under tiden planerar jag att fortsätta mina studier och fysisk träning.

mens tall size hoody

Hur kan vi ta reda på mer:

Jag har för närvarande en mycket liten närvaro online. Du kan kolla in mitt Instagramkonto, som mestadels består av filmbilder från mina resor och äventyr, även om jag oftare är bakom kameran snarare än framför.

Tillbaka till blogg