#tallpersonproblems - How to Slam Dunk the Basketball Question

#tallpersonproblems - Hoe de basketbalvraag te verslaan

"Hoe is het weer daarboven?"

"Speel je basketbal?"

"Je bent lang! Waarom ben je zo lang!”

"Hoe lang ben je? Zijn je ouders een stel giraffen?”

"Wedden dat je mijn huis van daarboven kunt zien!"

“Je moet basketballen! Basketbal. Basketbal?”

Dag na dag moeten mensen erom vragen. Die gevreesde vraag... Er is geen ontkomen aan - kleine stuiterende hoofden kijken overal naar me op en vragen me af. En ik bedoel, wat verwachten ze dat ik zeg? 'Ik ben het eigenlijk, Lebron - en dit is mijn vermomming', of 'Ja, ik wilde eigenlijk zo groot zijn als mijn appartement op de tweede verdieping, zodat ik niet de trap hoefde te nemen om daar te komen. B-ball is een gelukkig bijproduct", of ik kan ervoor kiezen om hard te reageren met een "Ja, maar mijn minigolfspel gaat behoorlijk slecht, heb je tips?"

Mensen zien een lang persoon en omdat we anders zijn dan zij, denken we dat we iets magisch hebben gedaan om zo lang te zijn.

Het weer hier is, zoals ik het zou omschrijven, altijd hetzelfde. Mensen zien een lang persoon en omdat we anders zijn dan zij, denken we dat er iets magisch is dat we hebben gedaan om zo lang te zijn. Of dat we savants moeten basketballen, en dat elk moment dat we besteden aan het niet dribbelen of het maken van vrije worpen een soort belachelijke schande is waar onze egoïstische gigantische harten die-hard NBA-fans van beroven. Ik weet nooit echt wat ik moet zeggen, maar ik heb een suggestie gevonden om het runnen van de rechtbank een beetje gemakkelijker te maken.

Veel plezier met je antwoord en wees creatief.

Als een vreemde deze vragen begint uit te kramen, heb ik geleerd dat geduld het beste hulpmiddel is in onze wielkast voor lange personen. Veel plezier met je antwoord en wees creatief. Mensen een kleine verrassing geven, werkt om die rare soort spanning die je voelt als je wordt benaderd, op te lossen. Wanneer je wordt geraakt met een "speel je basketbal?" probeer een "ja - maar ik doe ook andere dingen!" of een "Ik ben meer een bowler."

Als je wordt geraakt door de uiteindelijke lay-up van de basketbalvraag en je krijgt de "waarom ben je zo lang!" statement-as-a-quest als vervolg krijg je meer ruimte om mee te werken. Probeer er wat humor in te gooien en doe een beetje gek. Als je aandacht krijgt in de supermarkt, antwoord dan met "Ik at al mijn groenten toen ik opgroeide." Of, als het een klein kind is, lach hun ouders toe en antwoord met "Als je net zo lang wilt zijn als ik, is hier het geheim: ik heb naar mijn ouders geluisterd" - je krijgt meestal een knipoog van een ouder, en de gezicht is onbetaalbaar.

Er is niets mis mee om lang te basketballen.

Houd er rekening mee dat deze antwoorden u in de verkeerde situatie in de problemen kunnen brengen - we nemen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen, indien gebruikt. Bovendien is er niets mis met een lang persoon te zijn die basketbal speelt - het is het leukste wat je kunt vinden in de zomer, en waarom zou je niet een klein voordeel aan het spel toevoegen. Als deze je niet helpen en je basketbalvraag een beetje gemakkelijker maken, onthoud dan deze slam dunk van een antwoord op de lange vraag: "Whoa! Je zou moeten basketballen – hoe ben je zo groot geworden?!” Probeer deze twee magische woorden. "Wonder groeien."

Bekijk onze aankomende Kickstarter voor geweldige aanbiedingen voor onze nieuwe stijlen! 

Terug naar blog