Brian Lee tall boyfriend and short girlfriend

Navas Tall Men's Valentines: Om lang en ridderlijk te zijn

Het team van Navas wenst je een fijne Valentijnsdag!

We hebben Navas-influencers een aantal lastige vragen gesteld over Valentijnsdag. Dit is wat ze te zeggen hadden:

 

BRIAN LEE: 6'2" 

Crossfit-concurrent

Tall boyfriend Brian Lee in tall tees with girlfriend

Wat zijn enkele manieren waarop lang zijn je helpt ridderlijk te zijn?

Ik kan op zonnige dagen voor haar staan ​​en een menselijke schaduwleverancier zijn.

Beschrijf een ideale Valentijnsdag

Een lekkere onbeperkte maaltijd gevolgd door onbeperkt ijs en bubble tea!

Wat zou er op je Valentijnsdagkaart staan?

Bedankt voor het verdragen van mijn streken en het spelen van videogames met mij.

Wat is je favoriete Valentijnsmaaltijd of -cocktail?

Sushi in astronomische hoeveelheden!

Brian draagt ​​het grote Crowe Tencel T-shirt.

Brian's instagram is @CROSSFITAZN

 

IBRAHIM APPIAH: 6'6"

Fotograaf en NFL Canada-ambassadeur

Ibrahim Appiah tall boyfriend with short girlfriend in mens tall hoodie by Navas Lab
Wat zijn enkele manieren waarop lang zijn je helpt ridderlijk te zijn?

Omdat je lang bent, wordt er tegen je opgekeken, dus je voelt automatisch de behoefte om altijd ridderlijk te zijn, met iedereen.

Beschrijf een ideale Valentijnsdag

Ik ben een eenvoudig persoon, een ideale Valentijnsdag kan van alles zijn, van een lekkere maaltijd thuis tot het beklimmen van de Mount Everest ;), zolang je het maar met je speciale iemand doorbrengt.

Wat zou er op je Valentijnsdagkaart staan?

Bedankt dat je jou bent. Ik zou niet anders willen!

Wat is je favoriete Valentijnsmaaltijd of -cocktail?

Ik zou sushi zeggen omdat het een kunstwerk is.

Ibrahim draagt ​​de XLT  Vasquez hoodie met lange mouwen.

Ibrahims instagram is @IBSAPPIAH

 

JOSHUA JACKAI: 6'0"

Navas Social Media Guru

Joshua Jackai in mens tall hoodie by Navas Lab with girlfriend
Op welke manieren helpt lang zijn je om ridderlijk te zijn?

Ik heb gemerkt dat het grootste voordeel van lang zijn op Valentijnsdag eigenlijk neerkomt op het maken van romantische foto's. Mijn vriendin is een fotoholic, vooral op Valentijnsdag. Vooral selfies, dus ik merk dat ik veel van onze selfies maak om een ​​hoek naar haar zin te krijgen.

Beschrijf een ideale Valentijnsdag

1. Een ideale Valentijnsdag voor mij is er een waar ik iets anders doe dan het jaar ervoor. Met het naderen van onze 3e Valentijnsdag, deed ik het eerste jaar een chique restaurant, kleedde ik me aan, gaf bloemen, chocolade en een hartenkaartje.

2. De tweede Valentijnsdag verraste ik mijn vriendin met een huisgemaakte maaltijd, bloemen, kaarsen, een kaart, teddybeer met een ketting aan de teddybeer die leek op onze toewijding, samen met haar favoriete chocolaatjes.

3. Dit jaar merk ik dat ik een beetje in de war ben. Mijn vriendin zal dit jaar voor het eerst op Valentijnsdag overnachten. Dus ik ben van plan om een ​​leuke dinerdate te houden op Granville Island, haar een hartenvilten kaart cadeau te doen en haar mogelijk 's ochtends een cadeau te geven. Het enige echte verschil dit jaar zal zijn dat we samen de nacht doorbrengen, maar aangezien mijn vriendin begint te investeren, zal het geschenk dit jaar geld zijn om haar te investeren in een aantal langetermijnaandelen.

Wat zou er op je Valentijnsdagkaart staan?

Mijn Valentijnsdagkaart is altijd geïmproviseerd van wat ik op dat moment voel. Het bevat meestal een beetje dankbaarheid, een grap en mijn ambities voor onze toekomst.Ik zal mijn vriendin zeker laten weten hoe dankbaar ik ben om haar in mijn leven te hebben, en haar bedanken voor het enorme geduld, de consistentie, de bijdrage en de onvoorwaardelijke liefde die ze me geeft. toekomst die ik met mijn partner zie, een leven van persoonlijke, emotionele en beroepsmatige groei, toewijding en onvoorwaardelijke liefde.

Wat is je favoriete Valentijnsmaaltijd of -cocktail?

1. Vorig jaar, omdat ik amper kook, heb ik mezelf uitgedaagd. Ik maakte een rib eye steak, gegrilde wat asperges en gooide er een klein beetje lasagne in als een ongewone draai, want het is de favoriet van mijn vriendinnen. Dit jaar zal ik misschien ook ontbijt koken, maar ik kan mijn vriendin ook laten koken omdat ik probeer haar te beïnvloeden om meer te koken lol.

2. Mijn ideale ontbijt bestaat uit eieren, kalkoenbacon en/of worst, bosbessenwafels of pannenkoeken en een smoothie gemengd met earl grey thee, fruit, vitamine B12, vitamine D en een beetje honing.

Joshua draagt ​​de grote Vasquez Microstripe hoodie met lange mouwen.

Joshua's instagram is @JOSHUAJACKAI

.
Terug naar blog