Tall guy Jon Duff wearing mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profiel: Jon Duff, biomedisch ingenieur en buitenliefhebber

Vertel ons in 200 woorden over jezelf.

Ik ben een 27-jarige en woon momenteel in Madison, WI. Ik ben een klimmer, mountainbiker, thuisbrouwer en vooral een liefhebber van het buitenleven. Ik werk als biomedisch ingenieur bij een bedrijf in medische hulpmiddelen. Ik ben vooral bekend omdat ik lang ben, nooit een recept volg en absurde uitdagingen voor mezelf verzin.

Hoe lang ben je?

6'6"

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed? 

De grootste uitdaging bij lang zijn, is passen in een wereld die is ontworpen voor gemiddelde lengte. Van vliegen in het vliegtuig tot het kopen van een fiets, niets lijkt makkelijk te passen.


Wat doe je en waarom doe je het ?

Ik ben een klimmer omdat ik graag problemen oplos. De fysieke uitdaging van klimmen gaat gepaard met een mentale uitdaging om uit te zoeken hoe je de muur kunt beklimmen. Omdat het een abnormale hoogte is, moet ik meestal een unieke manier bedenken om elke klim te voltooien. Ik ben om dezelfde reden ingenieur in medische apparatuur. Ik vind het leuk om apparaten te maken die artsen effectiever en patiëntresultaten succesvoller maken.

Jon Duff Bouldering in Zod men's long board shorts by Navas Lab Apparel

Wat zijn uw langetermijndoelen en waarom zijn ze belangrijk voor u?

Mijn doel op lange termijn is altijd geweest om meer tijd buiten door te brengen. Ik denk dat het belangrijk is om nieuwe plaatsen te verkennen en nieuwe dingen te proberen om het leven dat ik heb uit te breiden.


Wat is een belangrijke gebeurtenis die je organiseert en waarom is deze belangrijk?

Ik heb deze winter een jaarlijkse klimreis naar Chattanooga, Tennessee met een stel vrienden. Dit jaar is de 6e jaarlijkse en het vertegenwoordigt altijd de finale van mijn buitenklimmen voor het jaar, evenals een graadmeter voor hoeveel ik heb verbeterd ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit jaar is het door COVID-19 een beetje anders, maar ik heb er nog steeds zin in.


Wat betekent 'Niet slecht voor een mens' voor jou?

Voor mij is het een oproep om steeds beter te worden. Ik streef er altijd naar om beter te zijn dan mijn vroegere zelf. Mensen evolueren altijd, bouwen groter en doen meer. Niet slecht is een goede manier om te zeggen: "Kun je meer doen?" en je naar je volledige potentieel te duwen.

 

Jon Duff carrying canoe in mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

De short! Ze zijn comfortabel, functioneel voor elke gelegenheid en zien er geweldig uit.


Wat is je favoriete voordeel van lang zijn?

Klimmen heeft een behoorlijk duidelijk voordeel. Er zijn vaak momenten dat ik een greep kan bereiken die niemand anders kan.

 

Hoe kunnen we meer over u te weten komen? (website, IG, FB, IMDB enz.) 

https://www.instagram.com/jon.duff68/

 

Terug naar blog