Michael Jonsson in mens tall tees by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profiel: Michael Jonsson, Life's Generalist

Welkom bij het eerste Navas-profiel. Dit is een experiment. We wilden een kijkje bieden in de mensen die op de een of andere manier hebben deelgenomen aan het merk Navas. Het basisformaat is: iedereen krijgt dezelfde 4 vragen en geen tijdslimiet. Het is open boek :) 

Dus laten we voor Navas Profile #1 Michael Bjornsson voorstellen, een acteur en ouder uit Vancouver die onlangs een geweldige rol speelde in een Navas-fotoshoot waar hij zijn liefde voor recycling kon ontdekken.

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik ben een nieuwsgierig persoon die mezelf probeert te verbeteren door nieuwe dingen te leren. Ik doe veel aan artistieke en educatieve inspanningen, want het is mijn vreugde om over elk aspect van het leven te leren. Dit geldt ook voor het leren over mensen en uitzoeken wat hen drijft. Als je me zou moeten samenvatten - ik ben de "generalist van het leven"... en waarom ik acteur werd.

Met een paar belangrijke uitzonderingen (acteren en de technische ruimte) zijn mijn interesses en prestaties altijd enorm toegenomen. Waar ben ik beland? Vader van een sterke meid en een respectvolle jongen; een acteur in de tv- en filmindustrie van Vancouver voor meer dan 20 jaar; een Bachelor of Business Administration afgestudeerd aan de Simon Fraser University en een Masters of Digital Media ontvanger van het Center of Digital Media (UBC en SFU); de eigenaar van een app die de acteurs helpt om regels te onthouden (de acteursregels); een Ironman-afwerker; en een weekendstrijder in mountainbiken, sneeuwscooteren, snowboarden, skiën, trailrunning, biljart, duiken, gitaarspelen enz. Op dit moment ben ik weer verliefd op vechtsporten - op weg naar een zwarte band in Shotokan Karate. KIYYYAAAAAA!

Hoe lang ben je?

6'5" (iets minder dan 196 cm)

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed?

Ik vind het geweldig om mensen te helpen hun spullen op moeilijk bereikbare plaatsen op te bergen en hoe anderen twee keer nadenken voordat ze met me gaan rommelen. Ik zou nooit NIET lang willen zijn, maar er zijn ook een paar minpunten. Ik krijg zere knieën op plaatsen die andere mensen ruim vinden en iedereen dacht altijd dat ik ouder was toen ik een kind was (mij werd een paar keer verteld toen ik 11 was dat ik te oud was om trick or treat te doen :( ). MAAR... wat ECHT onder de huid van een lang persoon komt, is hoe kleding nooit goed past. XXL betekent horizontaal groter en nooit verticaal. Ik heb manchetten nodig om mijn polsen en torso's te bedekken die langs mijn riem gaan zonder dat het lijkt alsof ik 60 pond te zwaar ben. Bedankt voor het besef dat Navas Lab!

Wat doe je en waarom doe je het op de moeilijke/doe-het-zelf-manier? 

Groei komt van uitdaging. Als je beter wilt worden in iets waar je van houdt, kies dan voor de moeilijke manier. Acteren, technologie en vechtsporten - ik kies de moeilijke manier. De harde manier maakt je op de lange termijn beter. Hackcultuur is te overheersend en ruïneert talent. Als je het gewoon wilt redden, hack dan, als je gerespecteerd wilt worden... de moeilijke manier is de enige manier.

Wat zijn uw langetermijndoelen?

Zorg voor een veilige positie bij familie en thuis terwijl je anderen kunt helpen. Om te blijven leren.

Wat heb je aan de hand?

Je kunt me zien in het volgende seizoen van Loudermilk in een leuke rol en in een speelfilm als de grote slechterik genaamd Lady Death (niet de volledige echte titel ;p - het is een geheim!)

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

Terug naar blog