Jeff Almon and MVMTLab for tall guys

Navas Tall Man-profiel: Jeff Almon en MVMTLAB Vancouver

Navas heeft een lange geschiedenis met MVMTLAB en zijn oprichter Jeff Almon. Jeff is een ervaren chiropractor en lichaamstovenaar, voormalig CFL-speler en de maker van Ground Control, een functionele meditatiebeoefening die stretching en posturale re-engineering combineert.

Enkele van de vroegste opvattingen over Navas als merk kregen vorm tijdens Ground Control-sessies toen GC zelf nog vorm aan het krijgen was.

Ik heb contact opgenomen met Jeff om me te helpen bij het oplossen van schouderklachten en rugklachten die (verrassende verrassing) voortkomen uit een leven lang lang leven in een korte wereld. Voor het grootste deel dankzij deze therapieën en praktijken leef ik pijnvrij en actief als altijd.

We zijn eigenlijk begonnen met het schrijven van deze blog vóór de COVID-stop. Gedurende die tijd gingen we vertrouwen op het Ground Control-programma om ons gezond te houden en klaar te maken voor onze andere fysieke bezigheden zodra de sluiting eindigde.


Vertel ons over uzelf/MVMTLAB in <200 woorden

Ik ben opgegroeid met het breken van alles. Ik zou die jongen zijn die het speelgoed van mijn vrienden zou breken, meubels zou breken, zelfs een bovengronds zwembad van een vriend zou breken. Zelfs vandaag merk ik dat ik de sterkte van materialen om me heen test. Ik was altijd verrast om objecten te vinden die niet goed zijn gebouwd. Maar hoe hard ik   ook probeerde, ik kon mezelf niet breken. Zelfs als een professionele vleugelverdediger in het voetbal ging er niets echt kapot, mijn lichaam repareerde zichzelf altijd.

Het fascineert me hoe veerkrachtig we zijn. Onze kliniek is ontworpen om de dingen te repareren die niet te repareren lijken. Chronische pijn, chronische disfunctie. Er zijn antwoorden op deze problemen. We zijn hier om te helpen.


MVMTLAB Vancouver

Wat is een van de belangrijkste dingen die mensen kunnen doen om hun gezondheid en effectiviteit te verbeteren?

Nummer één is slapen.
Nummer twee is progressieve overbelasting, bij inspanning en mentale inspanning.
Nummer drie is beseffen dat we in een geweldige tijd leven. Onze voorouders hebben hard voor ons gevochten om in deze positie te verkeren. We moeten hun werk eren, dus ga aan de slag!


Wat doe je en waarom doe je het zo moeilijk/doe-het-zelf?

Ik ben opgeleid als chiropractor maar identificeer me echt met "neuro-hacker". Ik help mensen beschermende mechanismen af ​​te breken en hen te helpen opnieuw verbinding te maken met hun reactieve stabiliteit om een ​​basis te creëren voor kracht en kracht. De harde manier is de enige manier. Het vergt oefening, focus en motivatie om de grote veranderingen aan te brengen die we willen.


Wat zijn uw langetermijndoelen?

Maak de meest effectieve sportkliniek in Vancouver en begin onze methoden te onderwijzen aan beoefenaars in het hele land.

Wat staat er op het programma (evenementen, workshops, enz.)?

We organiseren onze neurologische herprogrammeringslessen op de reguliere.

Ground Control classes

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

MVMTLAB
MVMTLAB Instagram

MVMTLAB, 500 Water Street, #500, Vancouver, BC, V6B 1A1

 

Terug naar blog