Daniel Jansen Van Doorn in mens tall size hoodie by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profiel: Daniel Jansen Van Doorn, Olympische volleybalspeler

Ontmoet een van onze Navas-ambassadeurs!

Daniel Jansen Van Doorn is een olympische volleyballer die staat voor eerlijkheid, integriteit en positiviteit.

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik ben een volleybalspeler voor het Canadese nationale volleybalteam. Ik heb de afgelopen 12 jaar op hoog niveau gevolleybald en heb het geluk gehad om naar 2 Wereldbekers, 1 Wereldkampioenschap, 1 Olympische Spelen te gaan en we hebben ons ook gekwalificeerd voor de Tokyo Games 2020! In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur, koken, lezen of spelen met mijn Aussie Shepherd-puppy genaamd Sheriff! Momenteel woon ik in België waar ik in de wintermaanden professioneel volleybal speel.

Hoe lang ben je?

Ik ben 6'8" (203 cm)

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed? Wat is een van je grootste uitdagingen?

Lang zijn is goed voor volleybal en concerten, en dat is het dan ook. Mijn grootste uitdagingen zijn het passen in vliegtuigen, deuren, bedden en het vinden van kleding. Ik ben er in de loop der jaren aan gewend geraakt, maar het vinden van bedrijven zoals Navas Lab om de onhandigheid van kleinere kleding te verlichten, is een uitkomst!

Wat doe je en waarom doe je het op de harde/DIY-manier?

Ik ben een volleyballer. Ik heb geleerd dat ik meer verbeter tijdens de moeilijke tijden, dus ik probeer ze te omarmen en door ze te malen om beter te worden!

Daniel Jansen Van Doorn in black tall hoodie by Navas Lab Apparel
Wat zijn uw langetermijndoelen?

Ik moet de selectie maken voor de komende Olympische Spelen in Tokio, dan wil ik Canada helpen een medaille te behalen!

Wat heb je aan de hand?

We hebben de finale van de Belgische beker op 16 februari, daarna de Belgische volleybal Playoffs. Dan is mijn seizoen voorbij en kom ik terug naar Canada, waar we in juni Volleyball Nations League hebben, en dan de Olympische Spelen van Tokyo 2020 eind juli!

Wat betekent 'Niet slecht voor een mens' voor jou?

'Niet slecht voor een mens' herinnert me eraan hoeveel schade mensen aanrichten en hebben veroorzaakt aan de aarde, maar ook hoe het ondersteunen van een bedrijf als Navas Lab een manier is om onze impact op het milieu te verminderen.

Daniel Jansen Van Doorn in mens tall hoody by Navas Lab Apparel
Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

Ik ben dol op mijn Vasquez-hoodie. Ik kan het dragen tijdens een training, in de stad, thuis of waar dan ook. Het is een perfecte balans tussen er scherp uitzien en je comfortabel voelen.

Wat is je favoriete maaltijd om vol te blijven?

Ik ben dol op burrito-kommen. Hier is een vegetarisch recept dat ik gebruik  https://app.mealime.com/#!/meals/28556392

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

@daniel_jvd Twitter Instagram

Terug naar blog