Tall guy Brian Prince wearing mens tall shirt by Navas Lab Apparel

Profiel van Navas Tall Man: Brian Prince, acteur, artiest en atleet

Ontmoet een van onze Navas-ambassadeurs!

Brian Prince staat voor eerlijk leven, moedige actie, kwetsbare communicatie.

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik weet niet zeker hoe ik mezelf anders moet omschrijven dan een beetje een creatieve verhalenverteller en een alternatieve atleet. Ik heb het grootste deel van mijn leven besteed aan het tekenen van afbeeldingen van personages in mijn hoofd en door gewoon de goede vibes ervan te volgen, vond ik op de een of andere manier het vertellen van verhalen als mijn belangrijkste roeping. Na de groeispurten van mijn tienerjaren had ik een slechte coördinatie, maar toen ik mijn eigen bewegingen onder de knie wilde krijgen, vond ik Parkour. Mensen zeiden dat het niets voor mij was vanwege mijn lengte, maar 11 jaar later is het niet alleen mijn favoriete bezigheid, het heeft me werk, een gemeenschap en een leven vol ervaringen opgeleverd.

Omdat ik een wendbare reus was en in Atlanta, GA opkwam in dezelfde tijd als de filmindustrie, vond ik gelukkig werk als stuntartiest voor film en televisie. Ik heb de kans gehad om te verschijnen in producties als The Walking Dead en Black Panther. In 2016 had ik een auditie die mijn leven veranderde, waardoor ik in de film "The Predator" uit 2018 belandde, waar ik "The Predator" zelf speelde. Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik aan het doen ben. Ik volg gewoon dat gevoel dat ik krijg als iets vreugde opwekt. Ik raad het niet per se aan iedereen aan, maar het heeft tot nu toe redelijk goed gewerkt voor mij.

Hoe lang ben je?

6' 10" (208cm)


Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed? Wat is een van je grootste uitdagingen?

Eén woord, verwachting. Mensen kijken graag naar me en beslissen binnen 5 seconden wie ik zou moeten zijn, en meestal hebben ze het bij het verkeerde eind. Ik heb mijn hele leven doorgebracht met het per ongeluk teleurstellen van mensen als ze erachter komen dat ik geen NBA-ster ben. Ik denk dat dat ertoe heeft geleid dat ik alleen dingen nastreef waar ik gepassioneerd over ben om te bewijzen dat ik niet in een of andere vorm hoef te passen. Ik had niet verwacht dat mijn passies ergens heen zouden gaan, maar nu ze die hebben, wil ik niets liever dan anderen laten zien dat als ze de privileges hebben, ze de maatschappij niet hoeven te laten dicteren hoe ze hun leven moeten leiden. Naar mijn mening zijn we het aan degenen die geen andere keuze hebben verplicht om zo goed mogelijk ons ​​leven te leiden... Ik help ook graag om boodschappen van de hoge plank te krijgen voor mensen die ze niet kunnen bereiken. Het is echt een van mijn favoriete momenten.

Wat doe je en waarom doe je het op de moeilijke/DIY-manier?

Ik los problemen op waar ik bij sta; of het nu een verhaal is, een kunstwerk, een parkour-uitdaging, gaan voor de baan die ik wil of verhuizen naar een nieuwe stad. Ik hou er niet per se van om moeilijkheden te verheerlijken, want als iets gemakkelijk kan worden gedaan, denk ik dat het dat zou moeten zijn, maar op basis van ervaring is niets dat de moeite waard is om te bereiken ooit gemakkelijk. Het lijkt erop dat veel mensen ervan overtuigd zijn dat als iets moeilijk is, het niet de moeite waard is om naar toe te werken, maar ik wil anderen inspireren om niet alleen hard werk te verwachten, maar het te omarmen als een universele constante.

 Brian Prince bouldering in mens tall tee by Navas Lab Apparel
Wat zijn uw langetermijndoelen?

Het enige langetermijndoel dat ik heb, is het afmaken van de graphic novel die ik aan het schrijven en illustreren ben. Het is een project waar ik sinds mijn studie aan heb gewerkt en nu ik de steun heb van een uitgever, ben ik dankbaar zeg dat dit het belangrijkste werk is waar ik mijn dagen omheen ontwerp

Ik weet niet zeker of het een doel is, maar ik besteed dit jaar veel energie aan het vrijmaken van meer tijd voor een partnerrelatie. Ik heb een geschiedenis waarin ik liefde opzij zet voor creatief werk, maar nu ik wat tijd heb om het rustiger aan te doen, zou ik graag een kwaliteitsvol persoon vinden met vergelijkbare waarden om die tijd mee te delen.

Anders dan dat geloof ik met opzet niet meer in het stellen van langetermijndoelen. Ik probeer in plaats daarvan dagelijkse/wekelijkse systemen op te zetten die consistente gewoonten creëren (ochtendroutine, tekenen, levensbeheer, training, vrije tijd, enz ...). Ik stelde veel langetermijndoelen, maar ik merkte dat ik me overweldigd zou voelen door de onderneming of dat ik zo vast zou komen te zitten aan het oorspronkelijke doel, dat ik kansen zou missen om te veranderen wanneer iets organisch begon te veranderen in een versie die misschien beter voor mij is. Zoals schilderen alleen om je liefde voor poëzie of zelfs financiën te realiseren. Veel van de kansen die ik heb gehad, waren hierdoor en ik probeer me er tegenwoordig meer bewust van te zijn.

Wat heb je aan de hand?

Behalve mijn graphic novel voor publicatie in 2022, speel ik een wezen via motion capture in de pilot-aflevering van 'Lovecraft Country' op HBO. Stond op om te zien hoe dat uitpakte.

Wat betekent 'Niet slecht voor een mens' voor jou?

Toen ik dit voor het eerst hoorde, vatte ik het op als een soort optimistisch sarcasme. Als een fantasiekrijger die zojuist een monster heeft verslagen. Een monster dat niet dacht dat het door een "miezerig mens" kon worden overwonnen. Ik denk dat mensen vaak worden onderschat, en niet eens door monsters, maar door mensen zelf. We zijn ervan overtuigd dat we zwak, eenvoudig en oncreatief zijn. Maar na meer dan tien jaar parkour te hebben gedaan, heb ik niet alleen een aantal bovennatuurlijke mensen ontmoet, maar ik streef ernaar er een te worden. Bij 6' 10", 220lbs Als ik door de lucht blader, breekt het soms de opvattingen van mensen over wat mogelijk is. Ik wil dat mensen (vooral kinderen) weten dat we tot zoveel meer in staat zijn dan we vaak denken.

Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

Mijn huidige favoriete Navas-product is het Crowe Tencel Tall T-Shirt. Ik hou van het gevoel van een T-shirt dat niet alleen comfortabel is, maar er ook goed uitziet. Als lange man ben ik gewend aan shirts die te kort lijken in vergelijking met mijn gigantische benen, maar dit shirt is perfect. Het heeft ook nogal wat complimenten opgeleverd. Ik ben zeker van plan om meer van deze te kopen voor als het weer warmer wordt. Ik heb ook de Mac Long Sleeve Crew die een verrassend rijke stof en een geweldige mouwlengte heeft.

Wat is je favoriete maaltijd om vol te blijven?

Ik zal eerlijk zijn, ik breng niet veel tijd door in de keuken. Dit heeft in het verleden geleid tot een aantal slechte financiële eetgewoonten, maar tegenwoordig heb ik eenvoudige manieren gevonden om thuis meer te eten en het zo gezond en goedkoop mogelijk te houden. Mijn favoriete ontbijt is HUEL. Een simpele plantaardige shake die alle eiwitten en vitamines/mineralen bevat die ik nodig heb. Mijn favoriete maaltijd om te bereiden is een eenvoudige kom noedels met spinazie (of andere groenten), kippenworst (of ander eiwit) en kimchi. Mijn favoriete onderdeel is om de hete noedels en het vlees op de koude spinazie te leggen en te kijken hoe alles in elkaar zakt terwijl de spinazie in de kom wordt gekookt.

Tall guy food from Brian Prince
Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

Website:  thebaprince.com
Parkour IG: @Talltrainings
Art IG: @Thebaprince
Twitter: @Thebaprince 
IMDB

.
Terug naar blog