Austin Hendrickson reading in Navas Lab Apparel tall tee

Navas Tall Man-profiel: Austin Hendrickson, fitnessliefhebber

Ontmoet een van onze Navas-ambassadeurs!

Austin Hendrickson staat voor compassie, positiviteit en echtheid!

 Vertel ons over jezelf in <200 woorden 

Mijn naam is Austin en ik ben een maker van fitness- en gezondheidsinhoud. Ik deel mijn passie voor gezondheid en fitness dagelijks op platforms zoals Instagram, YouTube en Tik Tok en heb de afgelopen jaren veel volgers gekregen (30k+ instagram, 45k+ Youtube, 62k+ Tik Tok). Ik werk ook als fitnesscoach voor Orangetheory Fitness, wat me helpt mijn training en kennis in een praktische omgeving te brengen (en me weg te halen van al het videobewerkingswerk dat ik doe)!

Hoe lang ben je?

6'8" of 203 cm

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed? Wat is een van je grootste uitdagingen/oplossingen?

Lang zijn is geweldig! Het geeft je een genetisch voordeel ten opzichte van velen en het heeft wonderen gedaan om me te helpen vertrouwen op te bouwen! Het vinden van goed passende kleding was echter altijd een strijd, en ik ben blij dat bedrijven als Navas de oplossing voor dat probleem bieden!

Austin Hendrickson training in Navas Lab Apparel tall guy tee
Wat doe je en waarom doe je het zo moeilijk/doe-het-zelf?

Als YouTuber is het mijn missie om mijn passie voor gezondheid en fitness met de wereld te delen door middel van het maken van inhoud op YouTube, Instagram en Tik Tok. Hoewel het misschien gemakkelijk is om dat in de vorm van persoonlijke training te doen, geloof ik dat de wereld moet horen wat ik te zeggen heb. En hoe moeilijk het ook is om boeiende inhoud voor anderen te maken, het wijdverbreide bereik dat je woorden kunnen hebben, maakt het altijd de moeite waard!

Wat zijn uw langetermijndoelen?

Mijn grootste doel op lange termijn is om een ​​succesvol video-OTT-platform te hebben voor dagelijkse fitnesstrainingen en om de zilveren YouTube-afspeelknop te krijgen (behaald bij 100.000 abonnees)

Wat heb je aan de hand?

Vanaf nu ga ik door met het bouwen van mijn online trainingsplatform, HIIT+, in de vorm van specifieke fitnessprogramma's en plannen die in de komende maanden zullen worden geïmplementeerd!

Wat betekent 'Niet slecht voor een mens' voor jou?

Mensen zijn inherent gebrekkig en tijdens hun reis moeten er veel fouten worden gemaakt ... maar het zoete succes dat voortkomt uit vallen en opstaan ​​en leren van fouten en uiteindelijk je doelen bereiken, dat is wat "Niet slecht voor een Het draait allemaal om de mens!

Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

Ik ben dol op de Crowe microstripe-T-shirts en Vasquez-hoodie. Maar ik ben echt dol op de Hawkins-hoodie... de best passende en meest comfortabele hoodie ooit.Ik draag hem bijna elke dag!

Austin Hendrickson in the the Navas Lab tall hoodie in blue for tall guys
Wat is je favoriete maaltijd om vol te blijven?

Mijn favoriete maaltijd is altijd een mengsel van een soort bonenschotel met aardappelen, uien, knoflook en groene groenten! Ik eet het elke dag!

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

Mijn merk is Training Tall, waar het mijn doel is om iedereen te helpen hun conditie en gezondheid "boven het gemiddelde" te brengen, zelfs als je "kort" bent! Je kunt me vinden:

@trainingtall
trainingtallnet
HIIT+
.
Terug naar blog