Aleksandar Borisov in blue tall tees by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profiel: Aleksandar Borisov, medisch student en volleybalspeler

Ontmoet een van onze Navas-ambassadeurs!

Aleksandar Borisov staat voor selfverbetering, vriendelijkheid, integriteit!

Vertel ons over jezelf in <200 woorden 

Mijn naam is Aleks, ik ben 24 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar geneeskunde aan UBC. Ik verhuisde van Bulgarije naar Canada toen ik 8 was met mijn gezin, groeide op in Vancouver en bracht 4 jaar door in Montreal voor mijn bachelordiploma. Verder speel ik graag volleybal, zowel binnen als op het strand. Ik speel nu al meer dan 10 jaar en het blijft mijn favoriete sport en ook een hobby die te veel van mijn tijd in beslag neemt. Afgezien van school en sport, houd ik me bezig met onderzoeksprojecten in mijn interessegebieden - cardiologie, sportcardiologie en interne geneeskunde, en zoals de meeste Vancouverieten houd ik van wandelen en roadtrips maken door onze prachtige provincie. Om mijn korte biografie af te ronden, zijn hier enkele snelle feiten over mij: ik hou bijna net zoveel van tafeltennis als volleybal, ik heb een 10-jarige broer (verschil van 15 jaar) en ik heb botten gebroken in mijn arm en been , en ook mijn ACL gescheurd.

Hoe lang ben je?

6'5'' of 196cm

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed? Wat is een van je grootste uitdagingen/oplossingen?

Velen klagen over lage plafonds, maar ik heb gemerkt dat zitten de grootste worsteling is. Zo vaak zullen stoelen te laag zijn en zullen mijn knieën ongemakkelijk naar boven steken, of de stoel zal zo ondiep zijn dat slechts een derde van mijn dij erop staat, of de stoel zal aan een tafel worden bevestigd die ook te laag is, dus je kunt er niet eens normaal in zitten (universitaire lokalen/examens waren een nachtmerrie wat dat betreft). Ik heb onlangs een sta-bureau voor mezelf gebouwd en het is een absolute doorbraak geweest.

Aleksandar Borisov in blue tall t shirts by Navas Lab Apparel
Wat zijn uw langetermijndoelen?

Mijn langetermijndoelen zijn om Canada te vertegenwoordigen in beachvolleybal zolang mijn carrière me dat toestaat, en indien mogelijk semi-professioneel te blijven concurreren tot in de dertig en veertig. Wat mijn carrière betreft, hoop ik tijdens mijn opleiding aan UBC meer te leren over mijn favoriete vakgebieden in de geneeskunde en ze daarna na te streven.

Wat heb je aan de hand?

Ik heb een paar drukke maanden voor de boeg, want ik studeer voor mijn schoolexamens en voor een van de Amerikaanse examens voor medicijnen (voor het geval ik later een aanvullende opleiding in de VS ga volgen) en bereid me voor om mijn onderzoek te presenteren op een conferentie in mei. Tegelijkertijd train ik meerdere keren per week omdat ik het geluk had om me te kwalificeren om Canada en UBC te vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap strandvolleybal voor universiteiten in juni in Spanje.

Wat betekent 'Niet slecht voor een mens' voor jou?

Het herinnert ons eraan hoe gemakkelijk het is om over het hoofd te zien hoe capabel we allemaal zijn, en als gevolg daarvan verrast te worden. Elk individu is zo uniek en tot zoveel in staat dankzij alles wat er tot nu toe in hun leven is gebeurd om hen te maken tot wie ze zijn.

Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

Ik heb tot nu toe twee Navas T-shirts ervaren (Crowe Tencel Tee en Crowe Microstripe Tee) en ik moet zeggen dat beide geweldig waren. De pasvorm is perfect voor een lang en slank persoon en de comfortfactor is voor geen enkel ander merk onaantastbaar. Ik had nooit gedacht dat bamboe zo zacht zou kunnen zijn.

Aleksandar Borisov in tall mens tall tees by Navas Lab Apparel
Wat is je favoriete maaltijd om vol te blijven?

Ik kies meestal voor snelle maaltijden die ik in batches kan koken, en een van mijn favorieten in die categorie is gebakken zalm, rijst en een groene groente (broccoli, spruitjes, spinazie).

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?
Terug naar blog