The Navas Lab Apparel tall mens hoodie worn by tall guy Alex Kopacz

Navas Tall Man-profiel: Alex Kopacz, Olympische bobslee

Ontmoet een van onze Navas-ambassadeurs!

Alex Kopacz staat voor jgebruikelijkheid, eerlijkheid en integriteit!

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik ben een Poolse immigrant van de eerste generatie die een leven heeft geleefd met alle kansen die mijn ouders konden bieden vanuit een geweldig land als Canada. Ik werk hard en ben hypergefocust op doelen waar ik gepassioneerd over ben.

Ik ben opgegroeid met viool, piano, gitaar en zelfs trompet op de middelbare school. Ik hou van zingen, ik hou van dansen en ik ben een felle concurrent in alles wat ik doe. Mijn favoriete ontsnappingen zijn videogames zoals The Witcher, films, boeken en het buitenleven. Ik heb een graad in werktuigbouwkunde en een hoofdvak natuurkunde. Ik werk aan een certificaat in zaken met de Smith School in Queens.

Ik werd in 2018 Olympisch kampioen in 2-mans bobslee nadat ik 4 jaar eerder net was begonnen, allemaal omdat ik opnieuw werd geïntroduceerd op de baan en in het veld met een, "wat als ik meer in de tank heb?" manier van denken. In die periode van 4 jaar ben ik naar een nieuw land verhuisd, Duits geleerd, keihard gevochten door blessures, 2x per dag 6 dagen per week getraind op een militaire basis in de Alpen. Ik werd een familielid van het aardige Duitse volk dat me steunde en een natie hielp inspireren.

De laatste tijd geniet ik van spreken in het openbaar en richt ik mijn energie op ondernemerschap.

Hoe lang ben je?

6'4"

Hoe heeft lang zijn je leven beïnvloed?

Ik heb veel pijn in mijn knieën en benen gehad toen ik opgroeide. Ik heb Osgoode Schlaters. Ik heb problemen met het vinden van schoenen. Ook shirts die lang genoeg zijn en niet dik in het midden, of broeken die helemaal geen lengte hebben.

Je raakt eraan gewend dat je tijdens het winkelen beperkt bent in opties. Je raakt eraan gewend om in krappe ruimtes in auto's, vliegtuigen etc. te zitten. Je raakt eraan gewend om zachtjes te praten om mensen niet te intimideren en je verontschuldigt je veel. Maar het meest irritante is dat ik mensen in menigten of op straat moet ontwijken, anders zie ik eruit als een klootzak die tegen mensen aanbotst. BEWEGING VOOR GROTE VOERTUIGEN MENSEN!!

Anders was het geweldig, geweldig voor sport en meisjes haha!

The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Alex Kopacz
Wat is een van je grootste uitdagingen/oplossingen?

In de aanloop naar de Olympische Spelen moest ik oplossen hoe ik moest trainen rond mijn verlammende knie en rugpijn omdat ik een lange man was die moest tillen. Ik speelde met hielliften, planken, planken, beugels. Uiteindelijk alles wat me in een rechtopstaande gehurkte positie zou brengen, aangezien ik dat natuurlijk niet zou kunnen.

Wat doe je en waarom doe je het zo moeilijk/doe-het-zelf?

Ik los problemen op. Ik vind oplossingen door de kern van het probleem te begrijpen en pas vervolgens mijn grenzeloze creativiteit toe. Ik geloof niet in de gemakkelijke of de moeilijke manier, maar ik geloof dat er een juiste of efficiëntere manier is. Zelf iets doen is de meest lonende ervaring, vooral als je uiteindelijk gelijk krijgt of slaagt.

Wat zijn uw langetermijndoelen?

Ik word eigenaar van meerdere bedrijven en kijk ernaar uit om ooit grotere maatschappelijke problemen op te lossen.

Wat komt er aan?

Veel grondwerk aan persoonlijke ontwikkeling en revalidatie van blessures.

Heb je een favoriet Navas-product en waarom?

Tot nu toe geniet ik van ze allemaal, vooral omdat ze goed passen. Ik vind het zo moeilijk om goed passende kleding te vinden waar ik enthousiast van word om te dragen. Ik heb de de Hawkins-hoodie in een zwarte XLT.

Wat is je favoriete maaltijd om vol te blijven?

Alles met veel eiwitten Weinig tijd, noten/yoghurt, veel tijd  zoals biefstuk en groenten :)

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?

Alexkopacz.ca 

Instagram

Twitter

 
.
Terug naar blog