The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Aaron Winstone

Profiel Navas Tall Man: Aaron Winstone, brandweerman in opleiding

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik ben geboren en getogen op Vancouver Island, maar woon al meer dan 10 jaar in Vancouver. Ik ben opgegroeid met veel sporten, voordat ik uiteindelijk mijn lengte en vaardigheden heb bepaald die het beste bij volleybal passen, zowel binnen als op het strand. Ik heb de universiteit afgerond met een Bachelor of Arts in Psychology van UBC. Sindsdien heb ik in de restaurantindustrie gewerkt, waar ik momenteel help een geweldige bemanning te leiden en veel oesters te pellen. Ik heb een passie voor het buitenleven en fietsen, wandelen, kamperen, vissen, surfen en snowboarden zijn mijn hobby's. Ik reis ook graag met mijn vriendin, als de financiën het toelaten. Ik denk graag over dingen na en zal me vaak in een onderwerp verdiepen totdat ik voel dat ik het grondig begrijp.

Hoe lang ben je?

6'7"

Hoe heeft dat uw dagelijks leven beïnvloed?

Ik krijg veel vragen over hoe lang ik ben en of ik basketbal speel. En ik heb geleerd (op de harde manier) om op te letten voor laaghangende deuren en obstakels boven het hoofd. Vliegreizen en ritjes in het pretpark zijn altijd een uitdaging, maar het moeilijkste van lang zijn is het vinden van kleding die past en er stijlvol uitziet. Je leert de opgerolde mouwen te omarmen en accepteert een flexibel budget bij het winkelen voor een broek, omdat de pasvorm belangrijker wordt dan de prijs. Maar over het algemeen vind ik het heerlijk om lang te zijn, en bedrijven zoals Navas helpen op het gebied van kleding.

Aaron Winstone Fly Fishing tall manWat doe je en waarom doe je het op de moeilijke/DIY-manier?

Ik geloof dat hoe harder je voor iets werkt, hoe meer je het waardeert als je je doelen eenmaal hebt bereikt. Als je ook van het proces kunt genieten, zul je gelukkiger zijn en jezelf effectiever inzetten. Daarom maal ik mijn koffiebonen met de hand, ga ik backcountry hiken, maak en ontwikkel foto's op film, en vlieg op steelhead met zelfgebonden vliegen. Ik geloof ook dat, naarmate ons leven steeds drukker en ingewikkelder wordt, het belangrijk is om de zaken zo nu en dan te vertragen.

Lange termijn doelen

Ik hoop een stabiele carrière te hebben waar ik gepassioneerd over ben, die me de balans tussen werk en privéleven en financiële stabiliteit zal geven om van het leven te genieten en iets terug te geven aan de gemeenschap.

Korte termijn doelen/evenementen/gebeurtenissen

Op dit moment ben ik bezig met een nieuwe carrière. Ik ben bezig met het aanvraagproces bij Vancouver Fire and Rescue Services. Met een beetje geluk word ik in het nieuwe jaar uitgenodigd voor een gesprek. In de tussentijd ben ik van plan mijn studie en fysieke training voort te zetten.

mens tall size hoody

Hoe kunnen we meer te weten komen:

Ik heb momenteel een zeer kleine online aanwezigheid. Je kunt mijn Instagram-account bekijken, dat voornamelijk bestaat uit filmfoto's van mijn reizen en avonturen, hoewel ik vaker achter de camera sta dan ervoor.

Terug naar blog