Jon Bierman in tall hoody by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profiel: Jon Bierman alias Dark Arps, Electronic Musician, Vancouver BC

Vertel ons over jezelf in <200 woorden

Ik ben een 40-jarige Brits/Canadees die in Vancouver, BC woont. Ik ben een mediaproductiegeneralist en technisch artiest met een zeer brede vaardigheden, diep ondergedompeld in de stijl en esthetiek van futuristische elektronische muziek. Ik kan bijna alles aan wat te maken heeft met audiovisuele productie, inclusief fotograferen, bewerken, kleurcorrectie, compositie, geanimeerd grafisch ontwerp, 3D-modellering en PBR-weergave, deeltjessimulaties, rook, vuur en vloeistoffen, evenals voice-over, locatie-audio-opname , elektronische muziek compositie, mixen en masteren. Als Dark Arps heb ik een reputatie opgebouwd in Vancouver en daarbuiten als een dynamische en opwindende DJ en live elektronische muziekartiest. Ik ben op een nooit eindigende zoektocht om een ​​breed scala aan technische vaardigheden te behouden en te verwerven in een poging om de ultieme technische artiest te worden.

Hoe lang ben je?

6'8" / 205cm

Hoe heeft lang zijn u in het dagelijks leven beïnvloed? Wat is een van je grootste ergernissen over lang zijn en hoe heb je dat opgelost?

Het heeft geen enkele betekenisvolle invloed op mijn dagelijks leven... in ieder geval niet negatief. Er was een bepaalde tijd in mijn leven dat ik me scherp bewust was van mijn lengte toen ik merkte dat ik in een menigte stond, en ik zou medelijden hebben met de mensen achter of naast me wiens persoonlijke ruimte ik onvermijdelijk zou aantasten. Sommigen waren aardig, anderen waren onbeleefd, en de echt dapperen vroegen om op mijn schouders te rijden. Uiteindelijk besloot ik dat ik me bij niemand hoefde te verontschuldigen omdat ik zo groot was als ik ben, en het gevoel was bevrijdend.

 

Wat doe je en waarom doe je het op de harde/DIY-manier?

Ik maak muziek en video. Alles wat ik weet heb ik mezelf aangeleerd door middel van een slopend en langdurig proces van vallen en opstaan, of dankzij de fenomenale gemeenschap van opvoeders en tutorial-makers die op internet bestaat. Helaas heb ik nooit een mentor gehad en daardoor is mijn professionele ontwikkeling tergend traag verlopen. Dat gezegd hebbende, geloof ik dat dit een dieper en diepgaander begrip van het onderwerp heeft ontwikkeld en me een soort robuuste zelfredzaamheid en toewijding aan het oplossen van problemen heeft bijgebracht die het leerproces bestendigt.

Wat zijn uw langetermijndoelen?

Ik wou dat ik het wist. Beroemd worden, de wereld rondreizen, mensen ontmoeten en vrienden maken door kunst te maken en geweldig entertainment te produceren? Dat is ongeveer zo specifiek als maar kan. Ik heb erover nagedacht dat ik mijn eigen ontwerp- en productiestudio zou moeten beginnen met de reeks productiemogelijkheden die ik heb.

Wat heb je aan de hand?

Ik heb verschillende nummers gepland voor release in 2020, waaronder twee EP's en een paar stukken op een aantal compilaties. Ik zal dit jongleren met nieuwe muzikale en grafische creaties en freelance videoproductieopdrachten met verschillende klanten.

Hoe kunnen we meer over u te weten komen?
https://www.twitch.tv/dark_arps - dinsdag en donderdag streamen om 14.00 en 19.00 uur PST
Terug naar blog