#tallpersonproblems - How to Slam Dunk the Basketball Question

#tallpersonproblems - Sådan slår du basketballspørgsmålet ned

"Hvordan er vejret deroppe?"

"Spiller du basketball?"

"Du er høj! Hvorfor er du så høj!”

"Hvor høj er du? Er dine forældre et par giraffer?”

"Vædder med, at du kan se mit hus deroppefra!"

"Du burde spille basketball! Basketball. Basketball?”

Dag efter dag må folk spørge om det. Det frygtede spørgsmål...Der er ingen mulighed for at undgå det - små hoppende hoveder kigger op på mig overalt, hvor jeg går og undrer mig. Og jeg mener, hvad forventer de, at jeg skal sige? "Det er faktisk mig, Lebron - og det her er min forklædning," eller "Ja, jeg ville faktisk være lige så høj som min lejlighed på anden etage, så jeg behøvede ikke at tage trappen for at komme derop. B-bold er et heldigt biprodukt," eller jeg kan vælge at svare hårdt med et "Ja, men mit minigolfspil går ret dårligt, har du nogle tips?"

Folk ser en høj person, og fordi vi er anderledes end dem, tror de, at der er en magisk ting, vi gjorde for at være så høj.

Vejret heroppe, som jeg vil beskrive det, er altid det samme. Folk ser en høj person, og fordi vi er anderledes end dem, tror vi, at der er en magisk ting, vi gjorde for at være så høj. Eller at vi skal være basketballspillere, og når som helst brugt på ikke at drible eller lave frikast er en slags latterlig skam, som vores egoistiske kæmpehjerter frarøver hårde NBA-fans. Jeg ved aldrig rigtig, hvad jeg skal sige – men jeg har fundet et forslag, der kan hjælpe med at gøre banen lidt lettere.

Hav det sjovt med dit svar, og vær kreativ.

Når en fremmed begynder at udslette disse spørgsmål, har jeg lært, at tålmodighed er det bedste værktøj at have i vores høje hjulkasse. Hav det sjovt med dit svar, og vær kreativ. At give folk en lille overraskelse virker for at opløse den mærkelige form for spænding, du føler ved at blive kontaktet. Når du bliver ramt af et "spiller du basketball?" prøv et "jep - men jeg gør også andre ting!" eller et "Jeg er mere en bowler."

Hvis du bliver ramt af det endelige oplæg til basketballspørgsmålet, og du får "hvorfor er du så høj!" statement-som-a-spørgsmål som opfølgning, får du mere plads at arbejde med. Prøv at smide noget humor ind i det, og bliv lidt fjollet. Hvis du får opmærksomhed i købmanden, så svar med "Jeg spiste alle mine grøntsager, da jeg voksede op." Eller hvis det er et lille barn, så smid deres forældre et smil og svar med "Hvis du vil være høj som mig, her er hemmeligheden: Jeg lyttede til mine forældre" - du vil normalt få et blink fra en forælder, og barnets ansigt er uvurderligt.

Der er intet galt i at være en høj person, der spiller basketball.

Bemærk venligst, at i den forkerte situation kan disse svar få dig i problemer – vi påtager os intet ansvar for konsekvenserne, hvis de bruges. Derudover er der intet galt i at være en høj person, der spiller basketball - det er den bedste sjov, du kan finde om sommeren, og hvorfor ikke bringe en lille fordel til spillet. Hvis disse ikke hjælper dig og gør dit basketballspørgsmål lidt nemmere, så husk denne slam dunk af et svar på det høje spørgsmål: "Hva! Du burde spille basketball - hvordan blev du så høj?!" Prøv disse to magiske ord. "Miracle Grow."

Tjek vores kommende Kickstarter for gode tilbud på vores nye styles! 

Tilbage til blog