Brian Lee tall boyfriend and short girlfriend

Navas Tall Men's Valentines: At være høj og ridderlig

Teamet hos Navas ønsker dig en glædelig Valentinsdag!

Vi stillede Navas Influencers nogle store spørgsmål om Valentinsdag. Her er, hvad de havde at sige:

 

BRIAN LEE: 6'2" 

Crossfit-konkurrent

Tall boyfriend Brian Lee in tall tees with girlfriend

Hvad er nogle måder, hvorpå det at være høj hjælper dig til at være ridderlig?

Jeg kan stå foran hende på solrige dage og være en menneskelig skyggegiver.

Beskriv en ideel valentinsdag

Et dejligt alt-du-kan-spisemåltid efterfulgt af ubegrænset is og bubble tea!

Hvad ville dit Valentinsdag-kort læse?

Tak fordi du holdt ud med mine skænderier og spillede videospil med mig.

Hvad er dit yndlings-valentinsmåltid eller -cocktail?

Sushi i astronomiske mængder!

Brian har den store  Crowe Tencel-trøje på.

Brians instagram er @CROSSFITAZN

 

IBRAHIM APPIAH: 6'6"

Fotograf og NFL Canada-ambassadør

Ibrahim Appiah tall boyfriend with short girlfriend in mens tall hoodie by Navas Lab
Hvad er nogle måder, hvorpå det at være høj hjælper dig til at være ridderlig?

Fordi du er høj, bliver der set op til dig, så det automatisk får dig til at føle behovet for altid at være ridderlig med alle.

Beskriv en ideel Valentinsdag

Jeg er en simpel person, en ideel Valentinsdag kan være alt fra et godt måltid derhjemme til at vandre Mount Everest ;), så længe du tilbringer det med din specielle nogen.

Hvad ville dit Valentinsdag-kort læse?

Tak, fordi du er dig - jeg ville ikke have det på nogen anden måde!

Hvad er dit yndlings-valentinsmåltid eller -cocktail?

Jeg vil sige sushi, fordi det er et kunstværk.

Ibrahim er iført XLT  Vasquez langærmet hættetrøje.

Ibrahims instagram er @IBSAPPIAH

 

JOSHUA JACKAI: 6'0"

Navas Social Media Guru

Joshua Jackai in mens tall hoodie by Navas Lab with girlfriend
Hvad er nogle måder, hvorpå det at være høj hjælper dig til at være ridderlig?

Jeg har fundet ud af, at den bedste fordel ved at være høj på Valentinsdag handler om at tage romantiske billeder. Min kæreste er foto-holic, især på Valentinsdag. Især selfies, så jeg tager en masse af vores selfies for at få en vinkel, som hun kan lide.

Beskriv en ideel valentinsdag

1. En ideel Valentinsdag for mig er en, hvor jeg laver noget lidt anderledes end året før. Da det nærmede sig vores 3. Valentinsdag, det første år, lavede jeg en fancy restaurant, klædte mig ud, gav blomster, chokolade og et hjertefiltkort.

2. Den anden Valentinsdag overraskede jeg min kæreste med et hjemmelavet måltid, blomster, stearinlys, et kort, en bamse med en halskæde på bamsen, der lignede vores engagement, sammen med hendes yndlingschokolader.

3. I år finder jeg mig selv lidt forundret. Min kæreste skal overnatte for første gang til en Valentinsdag i år. Så jeg planlægger at lave en hyggelig middagsdate på Granville Island, forære hende et hjertefiltkort og potentielt give hende en gave om morgenen. Den eneste reelle forskel i år vil være, at vi tilbringer natten sammen, men da min kæreste begynder at investere, vil gaven i år være penge til at investere i nogle langsigtede aktier.

Hvad ville der stå på dit Valentinsdagskort?

Mit Valentinsdagskort er altid improviseret ud fra det, jeg føler i øjeblikket. Det indeholder normalt en smule taknemmelighed, en vittighed og mine forventninger til vores fremtid.Jeg vil være sikker på at fortælle min kæreste præcis, hvor taknemmelig jeg er for at have hende i mit liv, og takke hende for den enorme tålmodighed, konsekvens, bidrag og ubetingede kærlighed, hun giver mig. Jeg vil også være sikker på at tale ind i eksistensen. fremtid, jeg ser med min partner, hvilket er et helt liv med vækst, personlig, følelsesmæssig og erhvervsmæssig vækst, engagement og ubetinget kærlighed.

Hvad er dit yndlings-valentinsmåltid eller -cocktail?

1. Sidste år, da jeg næsten ikke laver mad, udfordrede jeg mig selv. Jeg lavede en rib eye steak, grillede nogle asparges og smed en lille smule lasagne i som et usædvanligt twist, da det er min veninders favorit. I år kan jeg også lave morgenmad, men jeg kan også lade min kæreste lave mad, da jeg forsøger at påvirke hende til at lave mere mad lol.

2. Min ideelle morgenmad består af æg, kalkunbacon og/eller pølse, blåbærvafler eller pandekager og en smoothie blandet med earl grey te, frugt, vitamin B12, vitamin D og en smule honning.

Joshuas instagram er @JOSHUAJACKAI

.
Tilbage til blog