Tall guy Jon Duff wearing mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Jon Duff, biomedicinsk ingeniør og udendørsentusiast

Fortæl os om dig selv med 200 ord.

Jeg er en 27-årig, der bor i Madison WI. Jeg er klatrer, mountainbiker, hjemmebrygger og mest af alt - elsker udendørs. Jeg arbejder som biomedicinsk ingeniør hos en medicinsk udstyrsvirksomhed. Jeg er bedst kendt for at være høj, aldrig følge en opskrift og finde på absurde udfordringer for mig selv.

Hvor høj er du?

6'6"

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv? 

Den største udfordring ved at være høj er at passe ind i en verden designet til gennemsnitlig højde. Fra at køre i fly til at købe en cykel, ser intet ud til at passe nemt.


Hvad laver du, og hvorfor gør du det?

Jeg er klatrer, fordi jeg elsker problemløsning. Den fysiske udfordring ved at klatre er ledsaget af en mental udfordring med at finde ud af, hvordan man kommer op ad væggen. Da jeg er en unormal højde, skal jeg normalt finde på en unik måde at fuldføre hver stigning. Jeg er en medicinsk udstyrsingeniør af en lignende grund. Jeg nyder at skabe enheder, der vil gøre læger mere effektive og patientresultater mere succesfulde.

Jon Duff Bouldering in Zod men's long board shorts by Navas Lab Apparel

Hvad er dine langsigtede mål, og hvorfor er de vigtige for dig?

Mit langsigtede mål har altid været at bruge mere tid udenfor. Jeg tror, ​​det er vigtigt at udforske nye steder og prøve nye ting for at udvide det liv, jeg har.


Hvad er en større begivenhed, du skal have, og hvorfor er den vigtig?

Jeg har en årlig klatretur til Chattanooga, Tennessee med en flok venner på vej til vinter. I år er det 6. årlige, og det repræsenterer altid finalen på min udendørs klatring for året, samt en målestok for, hvor meget jeg har forbedret mig fra det foregående år. Dette år er lidt anderledes på grund af COVID-19, men jeg ser stadig frem til det.


Hvad betyder 'Ikke dårligt for et menneske' for dig?

For mig er det en opfordring til stadig at blive bedre. Jeg stræber altid efter at være bedre end mit tidligere jeg. Mennesker udvikler sig altid, bygger større og gør mere. Not Bad er en god måde at sige, "kan du gøre mere?" og skubber dig til dit fulde potentiale.

 

Jon Duff carrying canoe in mens tall clothing by Navas Lab Apparel

Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

shortsene! De er komfortable, funktionelle til enhver lejlighed og de ser flotte ud.


Hvad er din foretrukne fordel ved at være høj?

Der er en ret klar fordel ved at klatre. Der er ofte tidspunkter, hvor jeg kan nå et hold, som ingen andre kan.

 

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig? (hjemmeside, IG, FB, IMDB osv.) 

https://www.instagram.com/jon.duff68/

 

Tilbage til blog