Michael Jonsson in mens tall tees by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profil: Michael Jonsson, livets generalist

Velkommen til den første Navas-profil. Dette er et eksperiment. Vi ønskede at give et indblik i de mennesker, der på en eller anden måde har deltaget i Navas-mærket. Grundformatet er: alle bliver stillet de samme 4 spørgsmål og ingen tidsbegrænsning. Det er åben bog :) 

Så for Navas Profil #1, lad os introducere Michael Bjornsson, en Vancouver-baseret skuespiller og forælder, som for nylig var fantastisk med i et Navas-fotosession, hvor han fik udforsket sin kærlighed til genbrug.

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er en nysgerrig person, der prøver at forbedre mig selv ved at lære nye ting. Jeg beskæftiger mig med mange kunstneriske og uddannelsesmæssige bestræbelser, fordi at lære om alle aspekter af livet er min glæde. Dette gælder også for at lære om mennesker og finde ud af, hvad der får dem til at tikke. Hvis du skulle opsummere mig - jeg er "livets generalist"...og hvorfor jeg blev skuespiller.

Med et par vigtige undtagelser (skuespil og det tekniske rum) er mine interesser og resultater altid hoppet rundt. Hvor er jeg landet? Far til en stærk pige og en respektfuld dreng; en skuespiller i Vancouvers tv- og filmindustri i over 20 år; en Bachelor of Business Administration kandidat fra Simon Fraser University og en Masters of Digital Media modtager fra Center of Digital Media (UBC og SFU); ejeren af ​​en app, der hjælper skuespillerens med at huske linjer (skuespillerens linjer); en Ironman finisher; og en weekendkriger i mountainbiking, snescooterkørsel, snowboarding, skiløb, trailløb, billard, dykning, guitarspil osv. Lige nu er jeg tilbage forelsket i kampsport - arbejder mig hen imod et sort bælte i Shotokan Karate. KIYYYAAAAA!

Hvor høj er du?

6'5" (lige under 196 cm)

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv?

Jeg elsker at hjælpe folk med at lægge genstande væk på svært tilgængelige steder, og hvordan andre tænker sig om to gange, før de roder med mig. Jeg ville aldrig IKKE ønske at være høj, men der er også et par down-points. Jeg får ømme knæ på steder, som andre mennesker synes er rummelige, og alle har altid troet, jeg var ældre, da jeg var barn (jeg fik at vide et par gange i en alder af 11, at jeg var for gammel til at være trick or treating :( ). MEN... Det, der VIRKELIG kommer ind under en høj persons hud, er, hvordan tøj aldrig passer ordentligt. XXL betyder større vandret og aldrig lodret. Jeg har brug for manchetter til at dække mine håndled og torsoer forbi mit bælte, uden at det ser ud som om jeg er 60 lbs overvægtig. Tak, fordi du indså det Navas Lab!

Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde? 

Vækst kommer fra udfordring. Når du vil blive bedre til noget, du elsker, så vælg den hårde vej. Skuespil, teknologi og kampsport - jeg vælger den hårde vej. Den hårde måde gør dig bedre i det lange løb. Hackkulturen er for fremherskende og ødelægger talent. Hvis du bare vil klare dig, så hack væk, hvis du vil blive respekteret... den hårde måde er den eneste måde.

Hvad er dine langsigtede mål?

Vær i en sikker stilling med familie og hjem, mens du er i stand til at hjælpe andre. At blive ved med at lære.

Hvad har du på vej?

Du kan fange mig i næste sæson af Loudermilk i en sjov rolle og på en spillefilm som den store dårlige kaldet Lady Death (ikke den fulde rigtige titel ;p - det er en hemmelighed!)

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

Tilbage til blog