Jeff Almon and MVMTLab for tall guys

Navas Tall Man Profile: Jeff Almon og MVMTLAB Vancouver

Navas har en lang historie med MVMTLAB og dets grundlægger Jeff Almon. Jeff er en dygtig kiropraktor og kropsguide, tidligere CFL-spiller og skaberen af ​​Ground Control, en funktionel meditationspraksis, der blander stretching og postural re-engineering.

Nogle af de tidligste forestillinger om Navas som et brand tog form under Ground Control-sessioner, da selve GC stadig var ved at tage form.

Jeg kom i forbindelse med Jeff for at hjælpe mig med at løse nogle skulderpåvirkninger og rygproblemer, der (overraskende overraskelse) stammer fra et helt liv med at leve højt i en kort verden. For det meste takket være disse terapier og praksisser lever jeg smertefrit og aktivt som altid.

Vi begyndte faktisk at skrive denne blog før COVID-nedlukningen. I løbet af den tid kom vi til at stole på Ground Control-programmet for at hjælpe med at holde os sunde og klar til vores andre fysiske sysler, så snart nedlukningen sluttede.


Fortæl os om dig selv/MVMTLAB med <200 ord

Jeg voksede op med at bryde alt. Jeg ville være det barn, der ville knuse mine venners legetøj, knuse møbler, endda knække en venners pool over jorden. Selv i dag finder jeg mig selv i at teste styrken af ​​materialer omkring mig. Jeg var altid overrasket over at finde genstande, der ikke er bygget godt. Men lige så hårdt som jeg   prøvede, kunne jeg ikke knække mig selv. Selv som professionel back i fodbold gik der ikke rigtig noget i stykker, min krop fikserede sig altid.

Jeg er fascineret af, hvor modstandsdygtige vi er. Vores klinik er designet til at ordne de ting, der virker uløselige. Kroniske smerter, kronisk dysfunktion. Der er svar på disse spørgsmål. Vi er her for at hjælpe.


MVMTLAB Vancouver

Hvad er en af ​​dine største ting, folk kunne gøre for at forbedre deres sundhed og effektivitet?

Nummer et er søvn.
Nummer to er progressiv overbelastning, i motion og mental indsats.
Nummer tre er klar over, at vi lever i en fantastisk tid. Vores forfædre har kæmpet hårdt for, at vi skal være i denne position. Vi skal ære deres arbejde, så kom i gang!


Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg er uddannet kiropraktor, men identificerer mig virkelig med "neuro-hacker". Jeg hjælper folk med at nedbryde beskyttelsesmekanismer og hjælper dem med at genoprette forbindelsen til deres reaktive stabilitet for at skabe en base for styrke og kraft. Den hårde vej er den eneste måde. Det kræver øvelse, fokus og motivation at lave de store forandringer, vi ønsker.


Hvad er dine langsigtede mål?

Har skabt den mest effektive sportsklinik i Vancouver og begynder at undervise vores metoder til udøvere i hele landet.

Hvad har du på vej (begivenheder, workshops osv.)?

Vi holder vores neurologiske omprogrammeringsklasser regelmæssigt.

Ground Control classes

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

MVMTLAB
MVMTLAB Instagram

MVMTLAB, 500 Water Street, #500, Vancouver, BC, V6B 1A1

 

Tilbage til blog