Daniel Jansen Van Doorn in mens tall size hoodie by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Daniel Jansen Van Doorn, olympisk volleyballspiller

Mød en af ​​vores Navas-ambassadører!

Daniel Jansen Van Doorn er en olympisk volleyballspiller, der står højt for ærlighed, integritet, positivitet.

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er volleyballspiller for det canadiske nationale volleyballhold. Jeg har spillet volleyball på et højt niveau i de sidste 12 år og har været så heldig at tage til 2 verdensmesterskaber, 1 verdensmesterskab, 1 olympiske lege, og vi har også kvalificeret os til 2020 Tokyo Games! I min fritid elsker jeg at være ude i naturen, lave mad, læse eller lege med min Aussie Shepherd-hvalp ved navn Sheriff! I øjeblikket bor jeg i Belgien, hvor jeg spiller professionel volleyball i vintermånederne.

Hvor høj er du?

Jeg er 6'8" (203 cm)

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv? Hvad er en af ​​dine største udfordringer?

At være høj er godt til volleyball og koncerter, og det handler om det. Mine største udfordringer er at passe ind i fly, døre, senge og at finde tøj. Jeg har vænnet mig til det gennem årene, men at finde virksomheder som Navas Lab til at hjælpe med at lindre besværlighederne ved mindre tøj er en gave fra gud!

Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg er volleyballspiller. Jeg har lært, at jeg forbedrer mig mere i de svære tider, så jeg prøver at omfavne dem og slibe dem igennem for at blive bedre!

Daniel Jansen Van Doorn in black tall hoodie by Navas Lab Apparel
Hvad er dine langsigtede mål?

Jeg skal lave listen til de kommende OL i Tokyo, så vil jeg hjælpe Canada med at få en medalje!

Hvad har du på vej?

Vi har den belgiske pokalfinale den 16. februar, derefter det belgiske volleyball-slutspil. Så er min sæson slut, og jeg vender tilbage til Canada, hvor vi har Volleyball Nations League i løbet af juni, og derefter OL i Tokyo 2020 i slutningen af ​​juli!

Hvad betyder 'Ikke dårligt for et menneske' for dig?

"Ikke dårligt for et menneske" minder mig om, hvor meget skade mennesker forårsager og har forårsaget på jorden, men også hvordan støtte til en virksomhed som Navas Lab er en måde at afbøde vores miljøpåvirkning.

Daniel Jansen Van Doorn in mens tall hoody by Navas Lab Apparel
Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

Jeg elsker min Vasquez-hættetrøje. Jeg kan have den på under en træning, rundt i byen, derhjemme eller hvor som helst. Det er en perfekt balance mellem at se skarp ud og føle sig behagelig.

Hvad er dit yndlingsmåltid for at blive mæt?

Jeg elsker burrito-skåle. Her er en vegetaropskrift, jeg bruger  https://app.mealime.com/#!/meals/28556392

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

@daniel_jvd Twitter Instagram

Tilbage til blog