Tall guy Brian Prince wearing mens tall shirt by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profil: Brian Prince, skuespiller, kunstner og atlet

Mød en af ​​vores Navas-ambassadører!

Brian Prince står højt for ærlig Living, modig handling, sårbar kommunikation.

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal beskrive mig selv, bortset fra lidt som en kreativ historiefortæller og en alternativ atlet. Jeg har brugt det meste af mit liv på at tegne billeder af karakterer i mit hoved, og gennem bare at følge de gode vibes ved at gøre det, fandt jeg på en eller anden måde fortælleillustration som mit hovedkald. Efter min teenage-vækst havde jeg en frygtelig koordination, men da jeg ville mestre mine egne bevægelser, fandt jeg Parkour. Folk sagde, at det ikke var noget for mig på grund af min højde, men 11 år senere er det ikke kun min yndlingsaktivitet, det har givet mig arbejde, fællesskab og et helt liv med oplevelser.

Da jeg var en kvik kæmpe og kommer op i Atlanta, GA i samme tid som filmindustrien, fandt jeg heldigvis ud af, at jeg fandt arbejde som stuntkunstner for film og tv. Jeg har haft mulighed for at optræde i produktioner som The Walking Dead og Black Panther. I 2016 havde jeg en livsændrende audition, der fik mig til at spille i 2018-filmen "The Predator", hvor jeg selv spillede "The Predator". Sandt at sige aner jeg ikke hvad jeg laver. Jeg følger bare den følelse, jeg får, når noget vækker glæde. Jeg anbefaler det ikke nødvendigvis til alle, men det har fungeret ret godt for mig indtil videre.

Hvor høj er du?

6' 10" (208 cm)


Hvordan har det at være høj påvirket dit liv? Hvad er en af ​​dine største udfordringer?

Et ord, forventning. Folk elsker at se på mig og beslutte inden for 5 sekunder, hvem jeg skal være, og de tager normalt fejl. Jeg har brugt hele mit liv på utilsigtet at skuffe folk, når de finder ud af, at jeg ikke er en NBA-stjerne. Jeg tror, ​​det førte til, at jeg kun forfulgte ting, jeg brænder for, for at bevise, at jeg ikke behøver at lægge en eller anden form påtvunget mig. Jeg havde ikke forventet, at mine lidenskaber ville gå nogen steder, men nu hvor de har, ønsker jeg intet mere end at vise andre, at hvis de har privilegierne, behøver de ikke lade samfundet diktere, hvordan de skal leve deres liv. Efter min mening skylder vi dem, der ikke har andet valg, at leve vores bedste liv, hvis det er muligt... Jeg elsker også at hjælpe med at få dagligvarer fra den høje hylde til folk, der ikke kan nå dem. Det er ærligt talt et af mine yndlingsøjeblikke.

Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg løser problemer foran mig; om det er en historie, et kunstværk, en parkour-udfordring, at gå efter det job, jeg vil have, eller at flytte til en ny by. Jeg kan ikke nødvendigvis lide at glorificere vanskeligheder, for hvis noget kan gøres nemt, synes jeg, det burde være det, men baseret på erfaring er intet værd at opnå nogensinde nemt. Det lader til, at mange mennesker er overbeviste om, at hvis noget er svært, er det ikke værd at arbejde hen imod, men jeg vil gerne inspirere andre til ikke kun at forvente hårdt arbejde, men også at omfavne det som en universel konstant.

 Brian Prince bouldering in mens tall tee by Navas Lab Apparel
Hvad er dine langsigtede mål?

Det ene langsigtede mål, jeg har, er at færdiggøre den grafiske roman, jeg er ved at skrive og illustrere. Det er et projekt, som jeg har arbejdet på siden college, og nu hvor jeg har opbakning fra et forlag, er jeg taknemmelig for sige, at det er det vigtigste arbejde, jeg designer mine dage omkring

Ikke sikker på, om det tæller som et mål, men jeg fokuserer en masse kræfter i år på at få mere tid til et partnerforhold. Jeg har en historie med at lægge kærlighed til side for kreativt arbejde, men nu hvor jeg har lidt tid til at sætte farten ned, vil jeg gerne finde en kvalitetsperson med lignende værdier at dele den tid med.

Udover det tror jeg med vilje ikke længere på at sætte langsigtede mål. Jeg forsøger i stedet at etablere daglige/ugentlige systemer, der skaber sammenhængende vaner (morgenrutine, tegning, livsadmin, træning, fritid osv...). Jeg plejede at sætte mange langsigtede mål, men jeg lagde mærke til, at jeg ville visne og føle mig overvældet af forehavendet, eller jeg ville blive så indstillet på det oprindelige mål, at jeg ville gå glip af muligheder for at skifte, når noget begyndte at ændre sig organisk til et version, der måske er bedre for mig. Som hovedfag i maleri kun for at realisere din kærlighed til poesi eller endda økonomi. Mange af de muligheder, jeg har haft, var på grund af dette, og jeg forsøger at være mere opmærksom på det i disse dage.

Hvad har du på vej?

Udover min grafiske roman, der skal udgives i 2022, vil jeg spille et væsen via motion capture i pilotafsnittet af "Lovecraft Country" på HBO. Blev begejstret for at se, hvordan det kom ud.

Hvad betyder 'Ikke dårligt for et menneske' for dig?

Da jeg først hørte dette, tog jeg det som en slags optimistisk sarkasme. Som en fantasikriger, der lige har besejret et monster. Et monster, der ikke troede, det kunne erobres af et "sølle menneske". Jeg tror, ​​at mennesker ofte undervurderes, og ikke engang af monstre, men af ​​mennesker selv. Vi er overbeviste om, at vi er svage, enkle og ukreative. Men efter at have dyrket parkour i mere end et årti, har jeg ikke kun mødt nogle grænseoverskridende overnaturlige mennesker, jeg stræber efter at blive det. Ved 6'10", 220lbs Når jeg bladrer gennem luften, bryder det nogle gange folks forestillinger om, hvad der er muligt. Jeg ønsker, at folk (især børn) skal vide, at vi er i stand til så meget mere, end vi ofte antager.

Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

Mit nuværende favorit Navas-produkt er Crowe Tencel Tall T-Shirt. Jeg elsker følelsen af ​​en T-shirt, der ikke kun er behagelig, men også ser godt ud. Som en høj fyr er jeg vant til, at skjorter ser for korte ud sammenlignet med mine gigantiske ben, men denne skjorte er perfekt. Den har også fået en del komplimenter. Jeg planlægger bestemt at få flere af disse, når vejret bliver varmt. Jeg har også  Mac Long Sleeve Crew som har et overraskende rigt stof og fantastisk ærmelængde.

Hvad er dit yndlingsmåltid for at blive mæt?

Jeg skal være ærlig, jeg bruger ikke meget tid i køkkenet. Dette har ført til nogle dårlige økonomiske madvaner i fortiden, men i disse dage har jeg fundet nemme måder at spise mere derhjemme, mens jeg holder det så sundt og billigt, som jeg kan. Min go-to morgenmad er HUEL. En simpel plantebaseret shake, der har alle de proteiner og vitaminer/mineraler jeg har brug for. Mit yndlingsmåltid at tilberede er en simpel skål nudler med spinat (eller andre grøntsager), kyllingepølse (eller andet protein) og kimchi. Min yndlingsdel er at lægge de varme nudler og kød på den kolde spinat og se det hele synke sammen, mens spinaten bliver kogt i skålen.

Tall guy food from Brian Prince
Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

Webside:  thebaprince.com
Parkour IG: @Talltrainings
Art IG: @Thebaprince
Twitter: @Thebaprince 
IMDB

.
Tilbage til blog