Austin Hendrickson reading in Navas Lab Apparel tall tee

Navas Tall Man Profile: Austin Hendrickson, fitnessentusiast

Mød en af ​​vores Navas-ambassadører!

Austin Hendrickson står højt for cmedlidenhed, positivitet og ægthed!

 Fortæl os om dig selv med <200 ord 

Mit navn er Austin, og jeg er udvikler af fitness- og sundhedsindhold. Jeg deler min passion for sundhed og fitness dagligt på platforme som Instagram, YouTube og Tik Tok og har vokset betydelige følgere i løbet af de sidste par år (30k+ instagram, 45k+ Youtube, 62k+ Tik Tok). Jeg arbejder også som fitnesscoach for Orangetheory Fitness, hvilket hjælper mig med at tage min træning og viden ind i et praktisk miljø (og får mig væk fra alt det videoredigeringsarbejde, jeg laver)!

Hvor høj er du?

6'8" eller 203 cm

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv? Hvad er en af ​​dine største udfordringer/løsninger?

At være høj er fantastisk! Det giver dig en genetisk fordel i forhold til mange, og det har gjort underværker for at hjælpe mig med at opbygge selvtillid! Det har dog altid været en kamp at finde passende tøj, og jeg er glad for, at virksomheder som Navas leverer løsningen på det problem!

Austin Hendrickson training in Navas Lab Apparel tall guy tee
Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Som YouTuber er min mission at dele min passion for sundhed og fitness til verden gennem skabelse af indhold på YouTube, Instagram og Tik Tok. Selvom det kan være nemt bare at gøre det i form af personlig træning, tror jeg, at verden har brug for at høre, hvad jeg har at sige. Og hvor svært det kan være at skabe engagerende indhold for andre, gør den udbredte rækkevidde, som dine ord kan have, det altid det værd!

Hvad er dine langsigtede mål?

Mit største langsigtede mål er at have en succesfuld Video OTT-platform til daglige fitnesstræninger samt få YouTubes sølvafspilningsknap (opnået ved 100.000 abonnenter)

Hvad har du på vej?

Fra nu af vil jeg fortsætte med at bygge min online træningsplatform, HIIT+ i form af specifikke fitnessprogrammer og planer, der vil blive implementeret i de næste par måneder!

Hvad betyder 'Ikke dårligt for et menneske' for dig?

Mennesker er i sagens natur fejlbehæftede, og gennem deres rejse er der mange fejl at begå... men den søde succes, der kommer fra at prøve og fejle og lære af fejl og til sidst nå dine mål, det er det "Ikke dårligt for en Menneske" handler om!

Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

Jeg elsker Crowe microstripe-t-shirts og Vasquez-hættetrøje. Men jeg ELSKER virkelig Hawkins-hættetrøjen... den bedst passende og mest komfortable hættetrøje nogensinde.Jeg bruger det stort set hver dag!

Austin Hendrickson in the the Navas Lab tall hoodie in blue for tall guys
Hvad er dit yndlingsmåltid for at blive mæt?

Mit yndlingsmåltid er altid en blanding af en slags bønneskål med kartofler, løg, hvidløg og grønne grøntsager! Jeg spiser det hver dag!

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

Mit brand er Training Tall, hvor mit mål er at hjælpe alle med at tage deres kondition og sundhed "over gennemsnittet", selvom du er "lav"! Du kan finde mig:

@trainingtall
træningshøjnet
HIIT+
.
Tilbage til blog