Aleksandar Borisov in blue tall tees by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man-profil: Aleksandar Borisov, medicinstuderende og volleyballspiller

Mød en af ​​vores Navas-ambassadører!

Aleksandar Borisov står højt for selveforbedring, venlighed, integritet!

Fortæl os om dig selv med <200 ord 

Mit navn er Aleks, jeg er 24 år gammel og går i øjeblikket på mit andet år på medicinstudiet på UBC. Jeg flyttede fra Bulgarien til Canada, da jeg var 8 med min familie, voksede op i Vancouver og tilbragte 4 år i Montreal for min bachelorgrad. Jeg elsker også at spille volleyball, både indendørs og på stranden. Jeg har spillet i over 10 år nu, og det er fortsat min yndlingssport såvel som en hobby, der bruger for meget af min tid. Bortset fra skole og sport, bliver jeg holdt travlt beskæftiget med forskningsprojekter inden for mine interesseområder - kardiologi, sportskardiologi og intern medicin, og som de fleste Vancouveritter elsker jeg at vandre og tage på roadtrips rundt i vores smukke provins. For at afslutte min hurtige biografi, er her nogle hurtige brandfakta om mig: Jeg elsker bordtennis næsten lige så meget som volleyball, jeg har en 10 år gammel bror (15 års forskel), og jeg har brækket knogler i mine arme og ben , samt revet min ACL.

Hvor høj er du?

6'5'' eller 196cm

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv? Hvad er en af ​​dine største udfordringer/løsninger?

Mange klager over lavt til loftet, men jeg har fundet ud af, at den største kamp er at sidde. Så mange gange vil stole være for lave, og mine knæ vil klistre ubehageligt opad, eller stolen vil være så lav, at kun en tredjedel af mit lår er på den, eller stolen vil blive fastgjort til et bord, som også er for lavt, så du kan ikke engang sidde normalt i det (universitetsklasser/eksamener var et mareridt, når det kom til dette). Jeg har for nylig bygget et stående skrivebord til mig selv, og det har været en absolut game changer.

Aleksandar Borisov in blue tall t shirts by Navas Lab Apparel
Hvad er dine langsigtede mål?

Mine langsigtede mål er at repræsentere Canada i beachvolley, så længe min karriere giver mig mulighed for det, og om muligt fortsætte med at konkurrere semi-professionelt op i 30'erne og 40'erne. Karrieremæssigt håber jeg at lære mere om mine yndlingsområder inden for medicin gennem min skolegang på UBC og forfølge dem derefter.

Hvad har du på vej?

Jeg har nogle travle måneder på vej, da jeg læser til mine skoleeksamener samt en af ​​de amerikanske bestyrelseseksamener for medicin (i tilfælde af at jeg forfølger yderligere uddannelse i USA senere hen) og forbereder mig at præsentere min forskning på en konference i maj. Samtidig træner jeg flere gange om ugen, da jeg var så heldig at kvalificere mig til at repræsentere Canada og UBC ved verdensmesterskabet i beachvolleyball i Spanien i juni.

Hvad betyder 'Ikke dårligt for et menneske' for dig?

Det er en påmindelse om, hvor nemt det er at overse, hvor dygtige vi alle er, og som følge heraf blive overrasket over det. Hvert individ er så unikt og i stand til så meget takket være alt, hvad der er sket i deres liv indtil nu for at gøre dem til dem, de er.

Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

Jeg har oplevet to Navas T-shirts indtil videre (Crowe Tencel Tee og Crowe Microstripe Tee), og jeg må sige, at begge har været fantastiske. Pasformen er perfekt til en høj og slank person, og komfortfaktoren er urørlig af ethvert andet mærke. Jeg havde aldrig forestillet mig, at bambusmateriale kunne være så blødt.

Aleksandar Borisov in tall mens tall tees by Navas Lab Apparel
Hvad er dit yndlingsmåltid for at blive mæt?

Jeg vælger normalt hurtige måltider, som jeg kan batchtilberede, og en af ​​mine go-to's i den kategori er bagt laks, ris og en grøn veggie (broccoli, rosenkål, spinat).

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?
Tilbage til blog