The Navas Lab Apparel tall mens hoodie worn by tall guy Alex Kopacz

Navas Tall Man Profile: Alex Kopacz, Olympian Bobslæde

Mød en af ​​vores Navas-ambassadører!

Alex Kopacz står højt for jretfærdighed, retfærdighed og integritet!

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er en førstegenerations polsk immigrant, der har levet et liv med at handle på alle de muligheder, mine forældre kunne give fra et fantastisk land som Canada. Jeg arbejder hårdt og er hyperfokuseret på mål, som jeg brænder for.

Jeg voksede op med at spille violin, klaver, guitar og endda trompet i gymnasiet. Jeg kan godt lide at synge, jeg elsker at danse, og jeg er en hård konkurrent i alt, hvad jeg laver. Mine yndlingsflugter er videospil som The Witcher, film, bøger og udendørs. Jeg er uddannet maskiningeniør og har en hovedfag i fysik. Jeg arbejder på et certifikat i forretning med Smith School i Queens.

Jeg blev olympisk mester i 2018 i 2 mands bobslæde fra lige at starte 4 år før, alt på grund af at blive genindført til atletik med et, "hvad nu hvis jeg har mere i tanken?" tankegang. I den 4-årige periode flyttede jeg til et nyt land, lærte tysk, kæmpede som helvede gennem skader, trænede 2 gange om dagen 6 dage om ugen på en militærbase i Alperne. Jeg blev et familiemedlem til det søde tyske folk, der støttede mig og hjalp med at inspirere en nation.

For nylig har jeg nydt at tale offentligt og fokuseret mine kræfter på iværksætteri.

Hvor høj er du?

6'4"

Hvordan har det at være høj påvirket dit liv?

Jeg har håndteret mange knæ- og bensmerter, da jeg voksede op. Jeg har Osgoode schlaters. Jeg har problemer med at finde sko. Også skjorter, der er lange nok, og som ikke var fede i midten, eller bukser, der slet ikke havde nogen længde.

Du vænner dig til at være begrænset i muligheder, når du handler. Du vænner dig til at sidde på trange steder i biler, fly osv. Du vænner dig til at tale stille for ikke at skræmme folk, og du undskylder meget. Men det mest irriterende er, at jeg er nødt til at undvige folk i menneskemængder eller på gaden, hvis ikke ligner jeg et røvhul, der støder ind i folk. FLYT FOR STORE KØRETØJER MENNESKER!!

Ellers har det været fantastisk, fantastisk til sport og piger haha!

The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Alex Kopacz
Hvad er en af ​​dine største udfordringer/løsninger?

Før op til OL skulle jeg løse, hvordan jeg skulle træne omkring mit lammende knæ og rygsmerter fra at være en høj fyr, der løftede. Jeg legede med hælløft, planker, brædder, seler. I sidste ende alt, der ville sætte mig op i en oprejst squat-position, da jeg ikke kunne naturligt.

Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg løser problemer. Jeg finder løsninger ved at forstå hovedproblemet og derefter anvende min grænseløse kreativitet. Jeg tror ikke på den nemme eller svære måde, men jeg tror på, at der er en rigtig måde eller mere effektiv måde. At gøre noget selv er den mest givende oplevelse, især når du ender med at have ret eller lykkes.

Hvad er dine langsigtede mål?

Jeg skal være ejer af flere virksomheder og ser frem til en dag at kunne løse større samfundsproblemer.

Hvad har du på vej?

Masse arbejde med personlig udvikling og genoptræning efter skader.

Har du et favorit Navas-produkt og hvorfor?

Indtil videre nyder jeg dem alle, primært fordi de faktisk passer godt. Jeg har så svært ved at finde godt passende tøj, som jeg får lyst til at tage på. Jeg har den Hawkins-hættetrøje i en sort XLT.

Hvad er dit yndlingsmåltid for at blive mæt?

Alt med masser af protein Lavt til tiden, nødder/yoghurt, masser af tid  som bøf og grøntsager :)

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?

Alexkopacz.ca 

Instagram

Twitter

 
.
Tilbage til blog