The Navas Lab Apparel tall mens hoody worn by tall guy Aaron Winstone

Navas Tall Man Profile: Aaron Winstone, brandmand under uddannelse

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er født og opvokset på Vancouver Island, men har boet i Vancouver i de sidste 10+ år. Jeg voksede op med at dyrke mange sportsgrene, før jeg endelig besluttede mig for, at min højde og mine evner passede bedst til volleyball, både indendørs og på stranden. Jeg afsluttede universitetet med en Bachelor of Arts in Psychology fra UBC. Siden da har jeg arbejdet i restaurationsbranchen, hvor jeg i øjeblikket er med til at lede en fantastisk besætning og skubbe en masse østers. Jeg har en passion for det fri, og inkluderer cykling, vandreture, camping, fiskeri, surfing og snowboarding som mine hobbyer. Jeg nyder også at rejse med min kæreste, når økonomien tillader det. Jeg kan godt lide at tænke tingene igennem, og vil ofte fordybe mig i et emne, indtil jeg føler, at jeg forstår det til fulde.

Hvor høj er du?

6'7"

Hvordan har det påvirket dit daglige liv?

Jeg får mange spørgsmål, hvor jeg spørger, hvor høj jeg er, og om jeg spiller basketball. Og jeg har lært (på den hårde måde) at holde øje med lavthængende døre og overliggende forhindringer. Flyrejser og forlystelsesparker er altid en udfordring, men det sværeste ved at være høj er at finde tøj, der passer og ser stilfuldt ud. Du lærer at omfavne ærmernes oprullede look, og acceptere et fleksibelt budget, når du handler bukser, da pasformen bliver vigtigere end prisen. Generelt elsker jeg dog at være høj, og virksomheder som Navas hjælper med tøjfronten.

Aaron Winstone Fly Fishing tall manHvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg tror, ​​at jo hårdere du arbejder for noget, jo mere sætter du pris på det, når du når dine mål. Hvis du også kan nyde processen, vil du blive gladere og anvende dig selv mere effektivt. Derfor kværner jeg mine kaffebønner i hånden, tager på vandreture i naturen, skyder og fremkalder billeder på film og fluer efter steelhead med hjemmebundne fluer. Jeg tror også, at efterhånden som vores liv bliver mere travlt og mere kompliceret, er det vigtigt at bremse tingene en gang imellem.

Langsigtede mål

Jeg håber at få en stabil karriere, som jeg brænder for, som vil give mig balancen mellem arbejdsliv og økonomisk stabilitet til at nyde livet og give tilbage til samfundet.

Kortsigtede mål/begivenheder/happenings

Lige nu forfølger jeg en ny karriere. Jeg er i ansøgningsprocessen hos Vancouver Fire and Rescue Services. Med held vil jeg blive inviteret til en samtale i det nye år. I mellemtiden planlægger jeg at fortsætte mine studier og fysisk træning.

mens tall size hoody

Hvordan kan vi finde ud af mere:

Jeg har i øjeblikket en meget lille online tilstedeværelse. Du kan tjekke min Instagram-konto, som for det meste består af filmbilleder fra mine rejser og eventyr, selvom jeg oftere er bag kameraet i stedet for foran.

Tilbage til blog