Jon Bierman in tall hoody by Navas Lab Apparel

Navas Tall Man Profile: Jon Bierman aka Dark Arps, elektronisk musiker, Vancouver BC

Fortæl os om dig selv med <200 ord

Jeg er en 40-årig britisk/canadier, der bor i Vancouver, BC. Jeg er en medieproduktionsgeneralist og teknisk kunstner med et meget bredt kompetencesæt, dybt fordybet i stilen og æstetikken bag futuristisk elektronisk musik. Jeg kan håndtere næsten alt, der har med audiovisuel produktion at gøre, herunder optagelse, redigering, farvekorrektion, kompositering, animeret grafisk design, 3D-modellering og PBR-gengivelse, partikelsimuleringer, røg, ild og væsker, samt voiceover, lydoptagelser , elektronisk musikkomposition, mixing og mastering. Som Dark Arps har jeg udviklet et ry i Vancouver og videre som en dynamisk og spændende DJ og levende elektronisk musikartist. Jeg er på en uendelig søgen efter at vedligeholde og erhverve en bred vifte af tekniske evner i et forsøg på at blive den ultimative tekniske kunstner.

Hvor høj er du?

6'8" / 205 cm

Hvordan har det at være høj påvirket dig i dagligdagen? Hvad er en af ​​dine største plager ved at være høj, og hvordan løste du det?

Det påvirker ikke min hverdag på nogen meningsfuld måde... i hvert fald ikke negativt. Der var et bestemt tidspunkt i mit liv, hvor jeg følte mig meget bevidst om min højde, da jeg stod i en menneskemængde, og jeg ville have ondt af de mennesker bag eller ved siden af ​​mig, hvis personlige rum jeg uundgåeligt ville gribe ind i. Nogle var søde ved det, andre var uhøflige, og de virkelig modige bad om at ride på mine skuldre. I sidste ende besluttede jeg, at jeg ikke skulle undskylde over for nogen for at være den størrelse, jeg er, og følelsen har været befriende.

 

Hvad laver du, og hvorfor gør du det på den hårde måde?

Jeg laver musik og video. Alt, hvad jeg ved, har jeg enten lært mig selv gennem en udmattende og langvarig proces med forsøg og fejl, eller takket være det fænomenale fællesskab af undervisere og tutorialmagere, der findes på internettet. Desværre har jeg aldrig haft en mentor, og min faglige udvikling har været pinefuldt langsom på grund af det. Når det er sagt, tror jeg, at dette udviklede en dybere og mere dybtgående forståelse af emnet og indpodede mig en slags robust selvtillid og forpligtelse til problemløsning, som fastholder læringsprocessen.

Hvad er dine langsigtede mål?

Jeg ville ønske, jeg vidste det. Bliv berømt, turnér verden rundt, mød mennesker og få venner med at lave kunst og producere fantastisk underholdning? Det er omtrent så specifikt, som det bliver. Jeg har tænkt, at jeg skulle starte mit eget design- og produktionsstudie med den række af produktionsevner, jeg har.

Hvad har du på vej?

Jeg har flere numre planlagt til udgivelse i 2020, inklusive to EP'er og et par stykker på et par opsamlinger. Jeg vil jonglere dette med nye musical- og mografkreationer og freelance videoproduktions-engagementer med forskellige kunder.

Hvordan kan vi finde ud af mere om dig?
https://www.twitch.tv/dark_arps - streaming tirsdag + tors kl. 14 og 19 PST
Tilbage til blog