Skinny tall guy with tall bike

6'6" Tall Rider's Custom Gravel-Cross Tall cykelprofil

Baghistorie

Jeg har haft et par landevejscykler gennem årene. At køre på vejen er fantastisk. Jeg elsker at mærke hver dråbe energi blive til fremadgående bevægelse. Det er hypnotisk. Det er overraskende og forbløffende, hvor lang afstand du kan tilbagelægge, og hvor mange steder i din by, der tidligere kun var mørke pletter på kortet.

Jeg har også hadet mange ting ved landevejscykler. De større størrelser passer så dårligt til høje ryttere. Supersmale højtryksdæk klager over selv den mindste antydning af overfladeufuldkommenhed endsige når de kører på grus eller uden for en kantsten. Den traditionelle roadyisme-kærlighed for lange kedelige tjat, jo mere ubehageligt jo bedre. Selvom intet er lige så ubehageligt som stilheden i elevatoren når dit lycra-beklædte skrammel er i nogens øjenhøjde.

Alt jeg har er mountainbikes. Jeg ville have en cykel til at udforske byen, men jeg ville ikke have en bycykel. Jeg ville have en cykel, der var i stand til at løbe et ærinde af og til, men jeg ville ikke have en hipster-cykel med fast gear. Jeg vidste også, at jeg ikke var interesseret i ren roadyisme. Jeg ville noget andet. Noget alsidigt, der ville være lige så godt til hurtige ture rundt i byen som til at lægge nogle store miles, når jeg havde lyst. Jeg vil gerne være i stand til at tage på eventyr fra min hoveddør og være i stand til at forbinde parker og grus, når det er nødvendigt.

Den første cykel jeg tænkte på var Rapture, en billig singlespeed cyclocrosscykel i stål lavet af de gode folk hos Transition bikes i Bellingham. Der er noget rent over singlespeed på vejen, så jeg gik ned til Transition HQ i Bellingham og prøvede en. Jeg elskede den og købte den allersidste i XL.

Jeg nød Rapture, men den passede ikke godt, dens stålrørsæt af lave kvalitet og singlespeeding viste sig interessant, men begrænsende for, hvad jeg virkelig ville have cyklen til at gøre.

The Rapture var et godt eksperiment, et positivt bevis på konceptet.
Jeg var i gang med noget: det var tid til noget lignende, men bedre.

Jeg gennemsøgte internettet efter cyclocross-cykler, og udholdenheds-landevejscykler og gravel-cykler var lige blevet en ting. Det viser sig, at landevejscykelfirmaer er ligesom mountainbikefirmaer i deres tilsidesættelse af høje mennesker. Jeg stødte hele tiden på næsten identiske cykler med identisk geometri, og ingen af ​​dem egnede til nogen over 6'4".

Så jeg tog geometrien fra min Rapture og ekstrapolerede til denne brugerdefinerede titaniumramme, som jeg byggede op med dele efter eget valg.

 

Alex Sinanan tall road bike

 

Hvorfor denne cykel?

Mulighed 1. Cykelproducenter har heller aldrig mødt en høj person.

Mulighed 2. Cykelproducenter indser, at justering af geometri for hver størrelse ikke er omkostningseffektiv, da hovedparten af ​​de solgte cykler er mellemstore og store. XS/S og XL+ kan bare nøjes med dårligt tilpassede cykler, fordi det er til besvær for cykelselskaber at gøre andet. Mindre eller højere ryttere er til besvær.

Tilpasset var den eneste vej at gå.

 

Tall guy Alex Sinanan on tall bike

Ramme og gaffel

 • Waltly Ti tilpasset titanium vej/grus/krydsramme 
  • 620 mm toprør for at tillade en kortere stilk
  • Masser af dækafstand
  • 71' hovedvinkel, 73' sædevinkel, som en mountainbike fra 1992
  • Rocker dropper ud, så jeg kunne køre den singlespeed
 • Whisky #9 carbongaffel, 15 mm gennemløbsaksel
 • Hylex hydrauliske singlepeed-kompatible skivebremser
 • SRAM X01 11spd drivlinje
 • Spank Vibrocore 46cm drop bar. Det er ikke den bredeste bar i verden, men den har stadig nok plads i trafikken og har disse super brede platforme på tværs af toppene.
 • Tasis Fat Wrap - den positivt tykkeste bartape, jeg kunne finde, produceret af en fyr i Vancouver ikke mindre!

  Road bike bars for a tall bike

  Hvorfor dette er godt

  • Den er lang nok 
  • Den har et højt nok hovedrør til ikke at skulle køre mere end et par afstandsstykker
  • Lidt længere end gennemsnittet bag i midten og stejl sædevinkel betyder, at jeg er afbalanceret på ethvert terræn
  • Titanium byder på en fantastisk krævende tur, og rørdiametrene og vægtykkelserne er tilstrækkelige til at give god vridningsstivhed
  • Fantastisk off-road ydeevne, men stadig hurtig AF på vejen
  • Det er smukke XXL-cykler er normalt unødvendigt grimme. Cykler skal være en perfekt blanding af form og funktion.

   

   

  .
  Tilbage til blog